Menu

Groepsdagtochten

Voor Betuwe Express is 2023 een jubileumjaar waarin we ons 60-jarige bestaan mogen vieren. Dit doen we vanaf de oprichting nog steeds vanaf onze hoofdvestiging in Herveld. Wat wel is veranderd is dat de uitvoering van het vervoer nu met zeer geavanceerde en luxe touringcars wordt verzorgd. Het zal u dan ook aan niets ontbreken als u bij ons instapt. Wilt u meer over de geschiedenis van Betuwe Express weten, kijk dan op onze site bij het onderdeel historie onder de knop “over ons”.

Tijdens de corona periode hebben we optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden om vandaag de dag nog beter voorbereid te zijn op ontwikkelingen en individuele vragen. We kunnen met u dan ook uitgebreid kijken naar de vele opties die mogelijk zijn. Of het nu gaat om het aanpassen van een programma, deze uit te bereiden of er een op maat samen te stellen. 

Ook uw gastheer/gastvrouw heeft een upgrade gehad, met vernieuwde instructies en outfit, neemt hij/zij u mee naar de door u gewenste bestemmingen. Kwaliteit staat bij ons al 60 jaar hoog in het vaandel, waarmee we u een onbezorgde ervaring zullen geven. 

Wellicht ten overvloede willen we u erop benadrukken dat alle dagtochten slechts als voorbeeld zijn samengesteld. Ook bestemmingen die niet in zijn opgenomen kunnen worden verwerkt bij een dagtocht op maat.

Groepsdagtochten zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht. Bij de groepsdagtocht staat een vanaf prijs vermeld. Deze prijs geldt vanaf 45 personen en is een indicatie prijs. Elke aanvraag wordt opnieuw berekend en u ontvangt een offerte op maat.

Wilt u onze brochure ontvangen? Ga dan naar onze bestelpagina
Voorbeeld reizen
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres voor een koffie met gebak. Daarna vervolgen we de route naar Rotterdam. Hier brengen we eerst een bezoek aan de Euromast, het symbool van Rotterdam. Met supersnelle..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Den Haag. Onderweg krijgt u een kopje koffie met gebak aangeboden. Panorama Mesdag; Kijk 360º in het rond en onderga de illusie van het zinsbegoochelende panorama van Scheveni..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres waar we de dag beginnen met koffie en gebak. We vervolgen de route naar Den Haag voor het bezoek aan het Louwman Museum. Dit museum heeft een collectie van ruim 250..
 
 
We rijden eerst naar het koffieadres voor koffie en gebak. Daarna vervolgen we de route naar Madurodam in Den Haag. Het nieuwe Madurodam is verdeeld in drie themagebieden: WaterRijk, ‘water als vriend en vijand’, ..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Boskoop. In het boomkwekerijmuseum wordt u ontvangen met een kopje koffie en een Boskoops tuintje. Vervolgens krijgt u een rondleiding onder leiding van een gids die u van alles ka..
 
 
Vanuit uw opstapplaats rijden we naar Rotterdam, waar we tegen het middaguur aankomen bij UfO restaurant. Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen. U neemt plaats in het restaurant en dat gaat dan 42 meter naar boven.. Tijden..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het Westlands Museum in Honselersdijk. Tussen de kilometers lange kassen en tal van aanverwante bedrijven en veilinghallen zullen we rond de klok van 10.00 uur aankomen. U wordt on..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Hoek van Holland. Bij de indrukwekkende Maeslantkering, het spectaculaire sluitstuk van de Deltawerken, gaat u aan boord van Rederij Fortuna. U vaart door het huidige ..
 
 
Speciaal voor u hebben wij een echte Hollandse snerttocht samengesteld. Halverwege de ochtend rijdt u van uw opstapplaats naar Schimmel 1885 in Woudenberg. U arriveert hier aan het begin van de middag. In het restaurant kunt ..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Maarsbergen. Bij De Weistaar gaat u genieten van koffie met gebak. Onder het genot van het tweede kopje koffie krijgt u een korte film te zien over het maken van kaas en boter. Tij..
 
 
De Vecht loopt door het groene hart van Nederland. De ontwikkeling van de Vecht tot gebied van buitenplaatsen maakte deel uit van de Amsterdamse behoefte naar het platteland. Met de komst van het Amsterdam-Rijnkanaal verplaat..
 
 
Vanaf het water geniet u van het schitterende landschap van de Betuwe. Achter de groene bomen ziet u op de oevers een landschap met typische boerenhoeves, kerkjes en kronkelende dijkjes en wellicht zien we wild onderweg! Wat ..
 
 
Tussen de hoogstam kersenbomen, in het hart van de Kromme Rijnstreek vindt u het enige echte Kersenmuseum van Nederland. Juist op deze plek, waar de historie en de rijke traditie van de kersenteelt nog iedere zomer zo tastbaa..
 
 
Varen blijft populair en deze keer een mooie vaartocht op de Neder-Rijn. U gaat in Wijk bij Duurstede aan boord van Waterfeesten.nl voor een tocht naar Rhenen en terug. Bij de sluis in Amerongen ervaart u hoe het is om een ho..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Beeld & Geluid in Hilversum. Na ontvangst met koffie/thee en een gebakje start het interactieve filmprogramma. Een feestelijk programma bomvol topamusement uit de Nederlandse t..
 
< Vorige - 1 .. 5 6 7 8 9 10 .. 16 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS