Menu

Dagtocht Duo-Limburg

Vanuit uw woonplaats rijden we naar het koffieadres, waar we de dag beginnen met koffie en Limburgse vlaai. Vervolgens rijden we naar het drielandenpunt bij Vaals voor een goed verzorgde koffietafel met salade en kroket bij Restaurant de Wilhelminatoren.

Na gebruik van de lunch vertrekken we onder leiding van de gids voor een mooie tocht door de twee Limburgse provincies, de Nederlandse en Belgisch Limburg. De rit brengt u naar de Voerstreek en verder langs de boorden van de Maas waar de mergelafgravingen te zien zijn van de St. Pietersberg bij het plaatsje Lixe. Dan komen we langs bij de sluis van Ternaaien, ook wel Stop van Ternaaien genoemd waar de schepen worden geschut vanuit het Albertkanaal terug naar de loop van de Maas. Schuthoogte 15 meter.

Vervolgens rijden we langs de St. Pietersberg en de Maas richting Maastricht waar we via de Maabruggen richting het heuvelland rijden. Terug bij het restaurant krijgt u nog een goed verzorgd 3-gangen diner aangeboden. Dan is het weer tijd om huiswaarts te keren.
Inclusief
  • koffie met Limburgse vlaai
  • koffietafel met salade en kroket
  • begeleiding gids
  • diner
  • vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
Vertrektijd: ca. 08.00 uur. Thuiskomst: ca. 21.15 uur
Groepsprijzen
Op aanvraag
> 30
Offerte aanvragen
Informatie

Reiscode

200

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS