Menu

Kaarsenmuseum Baarle Nassau & het mooie Tilburg

Baarle is het merkwaardigste dorp ter wereld. 30 stukjes België en Nederland die in elkaar verweven zijn. Op de kaart heet het Baarle-Nassau en Baarle-Hertog.

Vanuit uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Baarle-Nassau. Hier wordt u bij Brasserie Den Engel hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Na de koffie bezoeken we, onder leiding van een gids, het Kaarsenmuseum. In dit museum bevindt zich de uitzonderlijke collectie gebeeldhouwde kaarsen van Frits Spies. Uit pure bijenwas, op natuurlijke wijze gekleurd, heeft hij met ongelooflijk vaardige hand en veel geduld tot in de kleinste details meestal onderwerpen en personen van religieuze aard gebeeldhouwd. Het gaat hier om een absoluut unieke kunstvorm van driedimensionale afbeeldingen van soms meer dan twee meter hoog. Na deze leuke excursie gaan we in Den Engel aan tafel voor een goed verzorgde Vlaamse lunch.

Na de lunch rijden we naar Gilze, waar we bij restaurant De Hooikar de gids ophalen voor de rondrit door Tilburg en omgeving. Tilburg, een stad met een rijke textielhistorie. Een industriestad. Door de wol geverfd en bezig met een ongekende transformatie! Een verrassende stad en liefde op het tweede gezicht, een stad van makers en doeners. Terug bij De Hooikar gaat u genieten van een goed verzorgd 3-gangen diner. Dan rijden we weer huiswaarts.
Inclusief
  • koffie met gebak
  • entree & rondleiding Kaarsenmuseum
  • Vlaamse lunch
  • rondrit o.l.v. gids
  • diner
  • vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Vertrektijd: ca. 08.30 uur. Thuiskomst: ca. 20.15 uur.
Groepsprijzen
€ 62,00
61 - 66 personen
€ 62,50
51 - 60 personen
€ 63,00
45 - 50 personen
€ 65,50
40 - 44 personen
€ 68,75
35 - 39 personen
€ 73,25
30 - 34 personen
Offerte aanvragen
Informatie

Reiscode

159

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS