Menu

Stamppottocht 2018 (groepen vanaf 40 personen)

Wilt u met uw vereniging of gezelschap het jaar afsluiten met een leuke en smaakvolle dagtocht? Dat kan, boek dan de Stamppottocht! Tijdens deze Stamppottocht kunt u genieten van heerlijke winterkost. We brengen een bezoek aan Party Centrum Antoine in Soerendonk, waar u een goede maaltijd krijgt. Deze bestaat uit; boerenkool- en zuurkoolstamppot en hutspot, geserveerd met rookworst, gebakken spek, gehaktballetjes, jus, appelmoes en mosterd.

De stamppottochten vinden plaats op doordeweekse dagen van 1 t/m 30 november 2018.
De groepen worden gelijkmatig verdeeld over de genoemde data, dus als u een voorkeur heeft, reageert u dan zo snel mogelijk. Als een bepaalde datum is volgeboekt, moet uw groep naar een andere datum: Vol = Vol.

Deze speciale aanbieding kost € 18,00 per persoon. Dit is inclusief maaltijd en vervoer per luxe touringcar (minimale deelname van 40 personen).

U kunt de standaard stamppottocht uitbreiden met een stop voor koffie en gebak en/of een bezoek aan een museum of bezienswaardigheid.
Programma
Het dagprogramma ziet er als volgt uit:

10.00 uur:
Vertrek vanaf uw opstapplaats. Via een mooie route rijden we naar Soerendonk.

12.00 uur:
Een heerlijke stamppotmaaltijd bijParty Centrum Antoine.

13.30 uur:
Vertrek vanuit Soerendonk voor een mooie toeristische route huiswaarts of voor een bezoek aan een museum of andere bezienswaardigheid.

16.00 uur:
Terugkomst bij uw opstapplaats.

Wanneer u kiest voor een bezoek aan een museum, een andere bezienswaardigheid of een rondrit met gids, dan wordt de thuiskomsttijd aangepast.
Inclusief
  • Stamppotmaaltijd
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
Voorwaarden Stamppottocht: Deze prijzen zijn gebaseerd op minimale deelname van 40 personen en op een vertrekplaats binnen een straal van 50 kilometer rondom regio Herveld. Mocht er sprake zijn van een verre vertrekplaats, geldt een toeslag voor de extra kilometers. Tot 70 personen reist u met een ‘enkele’ bus, gaan er meer dan 70 personen mee, dan reist u met twee touringcars. (Uitgaande van 40 personen gemiddeld per touringcar). U kunt bij uw boeking 1 opstapplaats voor uw groep kiezen. Meerdere opstapplaatsen in overleg. De exacte vertrek- en thuiskomsttijd, het programma en aanvullende informatie ontvangt u per mail of per post. Tot drie dagen voor vertrek kunt u het definitieve aantal personen doorgeven. Dit aantal dient ook afgerekend te worden! Mocht op de dag van vertrek dus blijken dat er mensen zijn afgevallen, dan worden deze personen wel doorberekend!
Excursiemogelijkheden
€4,50
1 kopje koffie of thee met gebak
€5,50
1 kopje koffie/thee met gebak (onderweg)
€3,00
1 kopje koffie/thee met worstenbroodje
€7,00
2 kopjes koffie of thee met gebak
€3,00
Dessert (groepsgewijs)
€5,50
Smokkeltocht met gids
Na de stamppotmaaltijd krijgt u eerst een film te zien en de gids vertelt u al het een en ander over het smokkelen. Daarna volgt de smokkeltocht met de touringcar. U wordt door de gids meegenomen langs leuke bezienswaardigheden en er is een korte stop bij de Achelse Kluis met diverse leuke winkeltjes en hun eigen Trappisten brouwerij. Duur 2,5 uur inclusief film.


Inclusief: film & gidskosten
€8,50
Visser Chocolade Meeuwen (B)
In het Belgische Meeuwen wordt u bij Visser Chocolade hartelijk ontvangen en door middel van een film komt u alles te weten over de herkomst en het maken van chocolade. Daarna volgt er een demonstratie. Op tafel staat er koffie, thee, water en taart voor u klaar en er valt veel chocolade te proeven.

Inclusief: uitleg, film, demonstratie, koffie met taart en proeven.
€8,50
Valkerij- en Sigarenmakerij Museum
In Valkenswaard bezoekt u het Valkerij – en Sigarenmakerij Museum. Eerst gaat u onder leiding van een gids het Valkerijmuseum bezoeken. Het Valkerijmuseum geeft een aardig overzicht van de historie van de valkerij in de periode van 1650 tot 1855, waarbij de gasten van koningen en andere hoge adel aangenaam vermaakt werden. Na de rondleiding heeft u even pauze en krijgt u een kopje koffie/thee aangeboden. Dan gaat u met de gids verder en bezoekt u het Sigarenmakerij Museum. Dit museum geeft een beeld van de ontwikkeling van de sigarenmakerij in Valkenswaard vanaf 1865 tot heden.

Inclusief: entree, rondleiding en koffie/thee
€9,50
Museum Terug in de Tijd
In Horn vindt u Museum Terug in de Tijd. In dit museum krijgt u een terugblik op vervlogen jaren. Het museum telt twee verdiepingen met als thema de jaren 40, 50, 60 en 70. Het museum is ingedeeld in verschillende stijlkamers zoals een oud café, oude kruidenierswinkel, apotheker etc. Elke kamer is tot in het detail ingericht. Ook zijn er vele mooie en bijzondere voertuigen te bewonderen zoals oldtimers en zeker de brommer enthousiasteling kan hier zijn hart ophalen! Al met al de moeite waard om te bezoeken.

Inclusief: entree.
€9,75
Klok & Peel Museum
Alle klokken luiden in Asten! In het Nationaal Klok & Peel Museum is een zeer uitgebreide en gevarieerde beiaardcollectie aanwezig, maar er is ook van alles te vinden over het gebied De Peel. Asten is het Klokkendorp: hier is het Koninklijke Eijsbouts gevestigd, 's werelds grootste in de klokkengieterij. Ook de klok voor de Notre Dame is in Asten gegoten. In een tijdlijn zijn alle thema's die met de klok te maken hebben te volgen. Vanaf de oorsprong en het luiden van de klok tot en met het klokkengieten, klinken als een klok, uurwerken en beiaarden. Naast de klokkencollectie, zijn in de Natuurhistorische Collectie De Peel fossielen, insecten, vogels, zoogdieren en reptielen te bestuderen. Hierbij wordt De Peel als uitgangspunt gebruikt. Dat betekent dat het grootste deel van de collectie hier gevonden is en dus uit deze streek afkomstig is.

Inclusief: entree
€9,75
Museum de Kantfabriek
De textielindustrie in Horst bloeit opnieuw in Museum de Kantfabriek. Ratelende machines klinken vanuit een monumentale fabriek, waar de historie van textiel in een moderne museumpresentatie uit de doeken wordt gedaan. Ook is er van alles te vinden over de geschiedenis van de streek.

Inclusief: entree & rondleiding
€10,75
Vaartocht over de Maas
In Roermond schepen we in bij Rederij de Corporaal. We vertrekken vanuit het oudste gedeelte van Roermond. We varen over rivier de Roer met aan de rechterzijde het oude centrum en aan de linkerzijde de voorstad, waar pittoreske huisjes aan ons voorbij glijden. Aan het einde van deze rivier varen we de Maas stroomopwaarts in de richting van de Maasplassen. Aangekomen op de Maasplassen vergeten we de stad en varen in een prachtig natuurgebied. Na een smal bruggetje verandert dit in een recreatiegebied. Hierna zien we nog het niet te vergeten mooie park "Marina Oolderhuuske". Hier kunt u van dichtbij de drijvende woningen bewonderen.

Inclusief: vaartocht (70 minuten)
Groepsprijzen
€ 18,00
> 40 personen
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 18,00

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS