Menu

Helene Fischer Live in Oberhausen

Reserveer nu veilig en vertrouwd uw busreis en entreeticket naar Helene Fischer Live in Oberhausen 2018. Wij hebben voor u de betere tickets beschikbaar.

Wacht niet tot het laatst en verzeker u nu van de beste tickets inclusief busreis!
Een nieuw prachtig hoofdstuk van een unieke live-carrière: de arena voorstelling 2017 ontworpen door 45 DEGREES, het van wereldklasse live entertainment bedrijf van Cirque du Soleil. Ze is de meest succesvolle artiest van Europa en heeft alle records in de Duitse muziekindustrie gebroken in de afgelopen jaren. In haar laatste live-tour naar het succes album 'Farben Spiel " heeft ze meer dan 1,2 miljoen kijkers weten te inspireren. Maar niet alleen de omvang van hun tour, maar vooral de bombastische, fantasierijke en prachtige enscenering van shows. De live shows van Helene Fischer zijn altijd heel bijzonder geweest en men kan gerust zeggen zonder overdrijving dat deze de laatste jaren steeds weer adembenemender zijn geworden en haar eigen aparte genre heeft gecreëerd. "Voor mij is en blijft het een uitdaging om voor een live publiek te kunnen optreden met mijn band en dansers. We willen de fans een geweldige, misschien onvergetelijke avond bezorgen", zegt ze.

In de eerste helft van 2016 heeft Helene Fischer een nieuwe album uitgebracht. De nieuwe live-tour, die zal beginnen in het najaar 2017 zal worden geproduceerd in samenwerking met 45 DEGREES, een onderdeel van Cirque du Soleil, die gespecialiseerd zijn in uitzonderlijk grote evenementen. - Men kan nu al met zekerheid zeggen dat deze show ongeëvenaard is. "We willen het publiek iets spectaculair en uniek te presenteren - de creatieve expertise van de 'Cirque du Soleil' in combinatie met Helene Fischer zal iets heel bijzonders te zijn," zegt Creatief en regisseur Mukhtar Omar Sharif Mukhtar, de artistieke leider van deze en andere producties de beroemde Canadese entertainment bedrijf www.45Degrees.com.

Zitplaatsen zijn uitverkocht!
Arrangementen

Klik hieronder op het arrangement naar keuze voor meer informatie.

v.a.
 40,00
 
v.a.
 149,00
 
 
 
Informatie

Datum

25 februari 2018

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Powered by Travelta-CMS