Menu

60 jaar Smartlappen & Koos Alberts

De entertainers van Dutch Show Company brengen voor u, in De Kaasboerin te Mol-Postel, een middagvullende show met de mooiste, leukste en droevigste smartlappen van 1958 tot heden. De show wordt afgesloten met een grandioos optreden van smartlappenzanger nr. 1... Koos Alberts.
Programma
Via diverse opstapplaatsen rijden we naar het Belgische Mol-Postel, waar u bij de Kaasboerin hartelijk wordt ontvangen. U gaat aan tafel voor een goed verzorgde maaltijd, bestaande uit: groentesoep met balletjes, uitgebreid ouderwets stamppotbuffet, rijstpap met bruine suiker. Na deze heerlijke maaltijd gaat u genieten van de show. Vanuit een podium, omgebouwd in een echt smartlappen interieur, komen de gastartiesten op de koffie. Het wordt een middag van 60 jaar smartlappen... of beter een middag vol echte levensliederen. Acts als André Hazes, Mieke, Vader Abraham, Will Tura, Bobby Prins, Willeke Alberti, Eddy Wally en vele andere passeren de revue. Een stukje conference in de stijl van de bekende Tineke Schouten en Robert Long zal ook niet ontbreken. Ook wordt er een rondje bingo gespeeld. Om 17.30 uur staat het optreden van Koos Alberts gepland. Om 18.15 uur is de grote finale en nemen we afscheid van de artiesten en keren we weer huiswaarts. Thuiskomsttijd ca. 19.45-21.30 uur.
Inclusief
  • 3-gangen maaltijd
  • middagvullende show
  • vervoer per luxe touringcar
Exclusief
  • Reserveringskosten à € 3,50 per boeking.
  • Consumpties
Meer informatie
Betaling na ontvangst factuur:
Wij verzoeken u het bovengenoemde bedrag, minimaal 1 week voor vertrek, over te maken op bankrekening IBAN NL66INGB 0654129487 onder vermelding van het factuurnummer. U ontvangt geen bevestiging van uw betaling.

Annuleringsvoorwaarden factuur:
- U kunt tot en met 3 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
- Vanaf 3 dagen tot en met 1 dag voor vertrek kunt u alleen annuleren met een geldige reden, zoals verhindering door ziekte of ongeval, of het overlijden van een familielid.
- Bij het niet verschijnen van alle deelnemers zonder zich af te melden, wordt er geen restitutie verleend.

Wanneer Betuwe Express een dagtocht moet annuleren, bijvoorbeeld wegens te weinig deelname, verplicht Betuwe Express zich ofwel de reissom terug te betalen (bij vooruitbetaling), danwel een gelijkwaardige dagtocht aan te bieden.
Vertrek data
€67,50
Opstapschema
Genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen.
PlaatsLocatieTijdstip
ArnhemDecathlon Rijnhal, Olympus 108.30
DoetinchemNS station, busplein07.40
Elst (Gld.)Bushalte Station Elst, bij Kiss & Ride zone, Oude Aamsestraat08.45
NijmegenBushalte NS station Goffert, Neerbosscheweg zijde NXP09.15
NijmegenWedren, Bijleveldsingel t.o. huisnummer 2409.00
WijchenN.S. Station, Stationslaan09.30
ZevenaarAC Restaurant, parkeren achter op de parkeerplaats08.05
Deze reis boeken
Informatie

Vertrek data


Prijs

€ 67,50

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Deze reis boeken
Powered by Travelta-CMS