Menu

Individuele dagtochten

Wilt u een heerlijke dag of avond uit? Alleen, met zijn tweeën of met een groep vrienden of familie? Betuwe Express biedt u een zorgeloos dagje uit. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd programma voor ieder wat wils.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op, telefonisch via 
0488- 46 86 80 of gebruik het contactformulier.

De hieronder vermelde dagtochten zijn beschikbaar voor individuele reizigers en/of kleinere groepen. Voor gezelschappen groter dan 30 personen maakt de afdeling groepsdagtochten graag een offerte op maat.

Klik hier voor de aankomende individuele reizen.
Individuele Reizen
 
Vertrekdata: 14-01-2022, 19-01-2022, 20-01-2022
Er zijn nog kaarten beschikbaar, informeer naar de mogelijkheden. De Vrienden van Amstel LIVE! 2022. De grootste Amstelkroeg van Nederland opent in 2022 voor de 23ste keer haar deuren in Rotterdam Ahoy. Achter die deure..
 109,00
 
 
Soldaat van Oranje – De Musical op pauze Gedwongen door omstandigheden heeft Soldaat van Oranje – De Musical besloten de voorstelling te pauzeren totdat het weer verantwoord is om voor voldoende publiek te kunn..
 
 
Vertrekdata: 27-03-2021
Nu weer te boeken........ Na succesvolle producties in West End, Hamburg en Broadway (nov 2019) beleeft de eerste en enige geautoriseerde musical over ‘The Queen of Rock’ zijn Nederlandse première op 9 f..
 114,50
 
Rubrieken
Populaire reizen
Kerstmarkten Duitsland
 
Margriet Winterfair
 
Movie Park Germany; voortgezet onderwijs
 
Libelle Zomerweek
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Powered by Travelta-CMS