Menu

Individuele dagtochten

Wilt u een heerlijke dag of avond uit? Alleen, met zijn tweeën of met een groep vrienden of familie? Betuwe Express biedt u een zorgeloos dagje uit. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd programma voor ieder wat wils.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op, telefonisch via 
0488- 46 86 80 of gebruik het contactformulier.

De hieronder vermelde dagtochten zijn beschikbaar voor individuele reizigers en/of kleinere groepen. Voor gezelschappen groter dan 30 personen maakt de afdeling groepsdagtochten graag een offerte op maat.

Klik hier voor de aankomende individuele reizen.
Individuele Reizen
 
Vertrekdata: 14-12-2019
De Leuvense Kerstmarkt op de Hoover- en Ladeuzeplein is één van de oudste en gezelligste kerstmarkten van België. Het is vast en zeker de grootste naar Scandinavisch model. Dat staat voor een combinatie van..
 25,00
 
 
Vertrekdata: 14-12-2019
Ook Antwerpen, de bekende sinjorenstad, spaart kosten noch moeite om het winkelend publiek sfeervol te onthalen in de dagen voor kerst. Vanaf 7 december vindt er op het Steenplein, Suikerrui, Grote Markt en Handschoenmarkt ee..
 25,00
 
 
Vertrekdata: 13-12-2019
Wilt u een keer de kerstsfeer in Duitsland in het donker ervaren? Dat kan bij deze dagtocht. We vertrekken wat later in de ochtend en gaan in de loop van de avond weer terug.
 23,50
 
 
Vertrekdata: 13-12-2019
Wilt u een keer de kerstsfeer in Duitsland in het donker ervaren? Dat kan bij deze dagtocht. We vertrekken wat later in de ochtend en gaan in de loop van de avond weer terug. Een aanrader is Essen. Boven de Kennedyplatz, vind..
 23,50
 
 
Het fonkelt, het schittert, het sprankelt: de stad Maastricht staat ook dit jaar weer in december in het teken van Magisch Maastricht. En het belooft weer een stralende winter te worden! Vanaf eind november barsten de magisch..
 23,50
 
 
MAMMA MIA! De onweerstaanbare musical komt naar Nederland! Vanaf september kun je in het Beatrix Theater Utrecht genieten van deze internationale musicalsensatie met alle grote ABBA-hits. Hun tijdloze songs zoals 'Dancing..
 79,00
 
 
In het sfeervolle Valkenburg kunt een bezoek brengen aan één van de kerstmarkten in de grotten. In de Gemeentegrot vindt u de oudste en tevens grootste ondergrondse kerstmarkt van Europa. In de Fluweelengrot is ..
 23,50
 
 
Vertrekdata: 28-03-2020, 26-04-2020, 23-05-2020
Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van onze grootste verzetsstrijders: Erik Hazelhoff Roelfzema. Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, heeft de Leidse student Eri..
 107,00
 
 
Vertrekdata: 10-12-2019, 19-12-2019
Heeft u onze speciale aanbieding thuis ontvangen? Ga met ons een dagje kerstshoppen in CentrO Oberhausen of Essen, inclusief gratis kopje koffie of thee in de touringcar, voor slechts € 15,00 per persoon. Een dagje ke..
 15,00
 
< Vorige - 1 2 - Volgende >
Rubrieken
Populaire reizen
Huishoudbeurs 2020
 
v.a.
 19,50
Soldaat van Oranje - De Musical
 
 107,00
Kerstmarkten Duitsland
 
Margriet Winterfair
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Powered by Travelta-CMS