Menu

Het was Zondag in het Zuiden

Een Nederlandse spektakelmusical over het hoogwater in Limburg. Op de muziek van Rowwen Hèze komen de aangrijpende en hartverwarmende verhalen van verschillende Limburgers tot leven.

Het verhaal:
De Heilige Anthonius neemt ons mee naar december 1993. Een roerige tijd. Wat begon als een hoge waterstand van de Maas, groeide binnen een paar dagen uit tot een watersnood die Limburg totaal overrompelde. En tegelijkertijd dichter bij elkaar bracht dan ooit. Radiojournalist Sarah ziet de onrustige Maas als dé kans op een mooie reportage, de doorbraak in haar carrière. Maar daar denkt de radioredactie van Omroep Limburg anders over. Sarahs ouders proberen koste wat kost hun boerderij en de beesten veilig te stellen. Evacueren is geen optie, zelfs niet als het leger het eist. Dat is zeer tegen de wens in van hun oudste dochter die halsoverkop met haar vriend naar Nederland reist om haar familie bij te staan. Een gemeenteraad komt samen om het dorp te beschermen. Burgemeester Ruiters denkt genoeg tijd te hebben om zijn dorpen in Noord Limburg te redden. Ondanks al zijn inspanningen, loopt hij volgens zijn raadsleden achter de feiten aan. De druk wordt opgevoerd. Totdat hij opeens spoorloos verdwijnt.

Al meer dan 65.000 bezoekers hebben deze spektakel musical bezocht in 2023. Wegens de grote belangstelling zal in juni de musical weer te zien zijn in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. De cast bestaat uit onder andere Buddy Vedder, Renée van Wegberg en Hein van der Heijden.
Programma
Via diverse opstapplaatsen rijden we naar Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Waar we tegen 19.30 uur arriveren. Om 20.30 uur begint de musical en na afloop rijden we weer huiswaarts. Thuiskomsttijd circa 00.30-02.30 uur.
Inclusief
  • Zitplaats 1e rang
  • Vervoer per luxe touringcar.
Exclusief
  • Reserveringskosten á € 5,00 per boeking
Meer informatie
De musical is in de openlucht. Het publiek zit onder een overkapping maar het kan ’s avonds toch best fris zijn. We raden aan de kleding aan te passen aan de weersomstandigheden. De musical gaat ook door als het regent.

Er is een mogelijkheid om een drankje aan te schaffen bij de horecagelegenheid voor aanvang van de voorstelling en gedurende de pauze. Er zijn alleen sta tafels op het horecaplein. U kunt uw consumptie meenemen naar de tribune. Het meenemen van eigen eten, drank en snoep tijdens de voorstelling/in de zaal is niet toegestaan. U kunt ook nu al koffie/thee met vlaai en/of een borrelbox reserveren voor de dag dat u naar de voorstelling komt. U kunt die bestellen via Eventim.
https://www.eventim.nl/eventseries/arrangementen-het-was-zondag-in-het-zuiden-3425393/
  • Betaling na ontvangst factuur.
  • Wij behouden ons het recht voor om, bij onvoldoende deelname, de dagtocht te annuleren.
  • U kunt tot en met 30 mei kosteloos annuleren.
Vertrek data
€99,50
Opstapschema
Genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen.
PlaatsLocatieTijdstip
ArnhemDecathlon Rijnhal, Olympus 117.20
DoetinchemNS station, busplein16.30
Elst (Gld.)Bushalte Station Elst, Oude Aamsestraat17.40
NijmegenBushalte NS station Goffert, Neerbosscheweg zijde NXP18.15
WijchenN.S. Station, Stationslaan18.30
ZettenBushalte Station, Wageningsestraat 17.55
ZevenaarBushalte t.h.v. Burger King, Doesburgseweg 4316.55
Deze reis boeken
Informatie

Vertrek data


Prijs

€ 99,50

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Deze reis boeken
Powered by Travelta-CMS