Menu

Dagtochten

Voorbeeld reizen
 
Minimaal 40 personen Alleen mogelijk in de periode 6 april t/m 24 april 2020 en 5 oktober t/m 30 oktober 2020 In het voor- of najaar kunt u een leuke boottocht over de romantische Amstel maken. Met een luxe salonboot van ..
 
 
Boekbaar van 10 april t/m 31 oktober 2020 ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen heeft dit jaar het thema “75 jaar bevrijding”. De Tweede Wereldoorlog met al de verschillende gebeurtenissen, maar voo..
 
 
Boekbaar van 2 januari t/m 15 april 2020 ‘s Morgens vertrekken we naar Creil voor het bezoek aan Litjens Tulpen. Vanaf 1 januari staat de tulpenkas weer vol tulpen. Wanneer de tulpenbollen op het land nog diep in de..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Millingen a/d Rijn. Bij Koffie- en Eethuis De Gelderse Poort krijgt u een goed verzorgde koffietafel aangeboden. Daarna vertrek voor een mooie rondrit (met gids) met een bezoek aan..
 
 
Fasten your seatbelts! Tijdens deze dagtocht bezoekt u een unieke verzamelaar en handelaar in vliegtuigen, voor een rondleiding langs 35 historische en militaire vliegtuigen. Voordat u Aerodome gaat bezoeken krijgt u bij Host..
 
 
November tot en met maart Vanaf uw opstapplaats rijden wij naar Giethoorn. U wordt ontvangen bij Restaurant De Rietstulp met een warme consumptie en een stukje speculaas. Na de koffie gaat u onder begeleiding van een desku..
 
 
Van 1 april tot en met 1 november Het Museum van Nostalgie en Techniek in Langenboom. Wim van Schayik heeft heel zijn leven al van alles verzameld. Deze complete verzameling is ondergebracht in imposante hallen. Je kunt he..
 
 
Waarschijnlijk kan iedereen zich nog wel voor de geest halen hoe moeder of oma met breinaalden en bolletjes wol in de weer was. Zo worden over het algemeen de truien die in de winkel te koop zijn natuurlijk niet gemaakt. De m..
 
 
Maximaal 66 personen. Vanuit de passantenhaven in Vianen vertrekt u met Partyschip Domani via het Merwedekanaal naar de sluis van Vianen richting de Lek, deze steekt u over naar de Koninginnesluis van Vreeswijk, hier schut..
 
 
Molenbezoek is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. U wordt ontvangen bij Restaurant De Thornsche Molen in Persingen. De oude molen stamt uit midden 15e eeuw, maar tijdens de gevechten die volgen op de opera..
 
 
In het Gelderse Vierakker ligt een pareltje verscholen. Prachtig gelegen naast de, naar men zegt, mooiste kerk van Nederland ligt Chocolade- en Koffiehuis Magdalena. De bonbons worden hier nog met de hand gemaakt. Bij aankoms..
 
 
Maximaal 50 personen In het Sallandse Land vindt u een klompenmaker met een bijzondere verrassing! Denkt u dat een klompenmakerij saai is? Hier is dat zéker niet het geval! Na het vertrek vanaf uw opstapplaats rijde..
 
 
Maximaal 60 personen De Sallandse Heuvelrug is zeer geliefd bij natuurliefhebbers en dat is niet voor niets! Ieder seizoen kent er zijn charmes, maar het herfstseizoen is natuurlijk bijzonder prachtig met al haar kleuren. ..
 
 
Maximaal 50 personen - treintje niet op dinsdagen en donderdagen in juli en augustus. Hellendoorn is een eeuwenoud dorp, prachtig centraal gelegen in Overijssel en in de natuur van en bij de Sallandse Heuvelrug. Ter plaats..
 
 
In Nagele wordt u ontvangen bij de Kluishof met koffie en verse appeltaart met slagroom. Daarna volgt er een verhaal van de gids over de Noordoostpolder. Na de koffie stapt u met de gids in de touringcar voor een unieke rondr..
 
< Vorige - 1 2 3 4 .. 23 - Volgende >
Powered by Travelta-CMS