Menu

Dagtochten

Voorbeeld reizen
 
In de meest noordelijke provincie van ons land zijn ‘Hooghoudt’ en ‘de stad Groningen’ net zo karakteristiek als de machtige Borgen, de 82 molens, de ruim 100 historische kerken en de 150 plaatjes van ..
 
 
Bent u gek op een heerlijk kopje thee? Dan is deze tocht een echte aanrader. Onderweg naar het hoge Noorden stoppen we voor een kopje thee of koffie met gebak. Aansluitend rijden we via Groningen naar Houwerzijl. We worden bi..
 
 
Wie een bezoek brengt aan Groningen treft een bruisende stad aan en proeft de sfeer van heden en verleden. De binnenstad kent naast talrijke historische en nostalgische plekjes ook uitgelezen moderne architectuur. Nadat wij u..
 
 
‘s Morgens vroeg rijden we naar het koffieadres waar we de dag starten met koffie en gebak. Vervolgens rijden we naar het Drentse Erica. Hier wordt u in Industrieel Smalspoor Museum ontvangen. U vertrekt met de smalspoo..
 
 
Wilma en Frans Reinhart van Reinhart Orchideeën nemen u mee in de wereld van orchideeën en ’s middags bezoekt u Museum Nienoord, een Groninger buitenplaats van allure, met een unieke collectie rijtuigen van na..
 
 
Havezate Mensinge, dit landgoed heeft een geweldig verhaal. Een nietsvermoedende rechter uit Rotterdam kreeg te horen dat hij van de ene op de andere dag dit complete landgoed had geërfd. Hun jongste dochter kwam in 1940..
 
 
Hoe zou ons leven er uitzien zonder auto, smartphone, computer, televisie of magnetron? Een antwoord op die vraag krijgt u in openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum. Ontdek het platteland van ruim honderd jaar geleden. Kijk..
 
 
Zodra het begint te vriezen, gaat bij menigeen het hart sneller kloppen. Zou het er nog eens van komen, een Elfstedentocht. Nu moeten we het doen mel alle herinneringen aan de 'tocht der tochten'. Vandaag staat deze d..
 
 
Maak kennis met de beroemde Friese nagelkaas en geniet van de diversiteit in het Nationaal Rijtuigmuseum in het Groningse Leek. Vanuit uw woonplaats rijden we rechtstreeks naar het Friese Oldeberkoop. Net buiten het prachtige..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres waar we de dag beginnen met koffie en gebak. Vervolgens rijden we door naar Leeuwarden. Bij Restaurant Jupiter gaat u aan tafel voor een goed verzorgde Friesche kof..
 
 
Deze dagtocht ‘op karakter’ door de prachtige Zuidwesthoek van Friesland bestaat uit cultuur, historie, bezienswaardigheden met tussendoor een heerlijke lunch. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Lemmer. ..
 
 
Kris kras Friesland, dat is wat we vandaag gaan doen. We beginnen ’s morgens in het zuid-westen van Friesland en we eindigen ’s middags in het oosten van Friesland. We rijden eerst naar het koffieadres, waar we de..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres waar we de dag beginnen met een heerlijk kopje koffie en gebak. Daarna vervolgen we de route naar het Friese plaatsje Koudum. Hier gaat u aan boord van een van de s..
 
 
Het watersportdorp Grouw heeft in de loop der eeuwen niets van haar charme verloren. Heden en verleden gaat hier hand in hand. Karakteristieke geveltjes zijn stille getuigen van vroegere tijden; gezellige terrassen, originele..
 
 
Friesland is een ongelooflijk veelzijdige provincie. Niet alleen vanwege zijn eigen tradities, taal en cultuur, maar ook door de brede rustige zandstranden, 30 grote en kleine meren, bos en heidevelden, dorpsschoon, terpen, h..
 
< Vorige - 1 2 3 4 .. 22 - Volgende >
Powered by Travelta-CMS