Menu

Dagtochten

Voorbeeld reizen
 
5 maart t/m 15 april 2017 - maximaal 60 personen Nationaal Park Weerribben-Wieden is het grootste laagveenmoeras van West-Europa. Je vindt hier plassen en sloten, uitgestrekte rietlanden, hooilanden vol bloemen en dichtbeg..
 
 
14 april t/m 28 oktober 2017 ’t Veluws Zandsculpturenfestijn 2017 heeft dit jaar het thema Erop uit in eigen land. Het park zal weer gevuld worden met de mooiste sculpturen die in het teken staan van erop uit gaan in..
 
 
Wanneer er een speciale tentoonstelling in het paleis plaatsvindt, dan kan er een toeslag gevraagd worden. Paleis Het Loo in Apeldoorn ademt de sfeer en historie van de Koninklijke familie. Dwalen door de intieme vertrekke..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we rechtstreeks naar Velden. In Hostellerie De Maasduinen wordt u hartelijk ontvangen met koffie en Limburgse vlaai. Vervolgens stapt u weer in de touringcar en neemt de gids u mee voor ee..
 
 
November tot en met maart Vanaf uw opstapplaats rijden wij naar Giethoorn. U wordt ontvangen bij Restaurant De Rietstulp met een warme consumptie en een stukje speculaas. Na de koffie gaat u onder begeleiding van een desku..
 
 
Van 1 april tot en met 1 november Het Museum van Nostalgie en Techniek in Langenboom. Wim van Schayik heeft heel zijn leven al van alles verzameld. Deze complete verzameling is ondergebracht in imposante hallen. Je kunt he..
 
 
Waarschijnlijk kan iedereen zich nog wel voor de geest halen hoe moeder of oma met breinaalden en bolletjes wol in de weer was. Zo worden over het algemeen de truien die in de winkel te koop zijn natuurlijk niet gemaakt. De m..
 
 
Maximaal 70 personen Vanuit de passantenhaven in Vianen vertrekt u met Partyschip Domani via het Merwede kanaal naar de sluis van Vianen richting de Lek, deze steekt u over naar de Koninginnesluis van Vreeswijk, hier schu..
 
 
U wordt ontvangen bij Restaurant De Thornsche Molen in Persingen. De oude molen stamt uit midden 15e eeuw, maar tijdens de gevechten die volgen op de operatie Market Garden in september 1944, komt de Thornsche Molen in de fro..
 
 
In het Nederlands Wijnmuseum in Arnhem wordt u ontvangen met koffie en iets lekkers. Daarna vindt er een rondleiding plaats door de wijnkelders. In dit museum komt de wijncultuur en wijnhistorie opnieuw tot leven. Wij nodigen..
 
 
Maximaal 60 personen. Via het prachtige gebied de Weerribben rijden we naar restaurant het Binnenhof in Paasloo. Bij aankomst staat de koffietafel al klaar. Nadat u hiervan heeft genoten stapt er een gids bij u in de tour..
 
 
De Sallandse Heuvelrug is zeer geliefd bij natuurliefhebbers en dat is niet voor niets! Ieder seizoen kent er zijn charmes, maar het herfstseizoen is natuurlijk bijzonder prachtig met al haar kleuren. We starten de dag bij mu..
 
 
Maximaal 50 personen - treintje is niet beschikbaar op dinsdagen en donderdagen in julie en augustus. Hellendoorn is een eeuwenoud dorp, prachtig centraal gelegen in Overijssel en in de natuur van en bij de Sallandse Heuv..
 
 
U gaat vandaag kennismaken met de prachtige natuur van Het Nieuwe Land en de (h)eerlijke streekproducten die er vandaan komen. U wordt in Nagele hartelijk ontvangen bij de Kluishof met koffie en verse appeltaart met slagroom...
 
 
Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar museumboerderij de Grote Glind in Barneveld. Hier gaan we even terug in de tijd. Al generaties lang worden hier allerhande spullen verzameld. Dit heeft inmiddels geresulteerd ..
 
< Vorige - 1 2 3 4 .. 24 - Volgende >
Powered by Travelta-CMS