Menu

Dagtochten

Voorbeeld reizen
 
Maximaal 50 personen Ontdek het prachtige ‘Grûnneger land’ en de stad Groningen eens per touringcar! Nadat wij zijn vertrokken rijden we eerst naar het koffieadres waar we deze dag beginnen met koffie ..
 
 
Bent u gek op een heerlijk kopje thee? Dan is deze tocht een echte aanrader. Onderweg naar het hoge Noorden stoppen we voor een kopje thee of koffie met gebak. Aansluitend rijden we via Groningen naar Houwerzijl. We worden bi..
 
 
’s Morgens rijden we naar Boerakker, waar we een bezoek gaan brengen aan Struisvogels Kijken! Eerst gaat u genieten van koffie(2x) met struisvogeleierkoek. Dan krijgt u een korte film te zien over het dagelijks leven va..
 
 
Ontdek deze hoofdstad van het Noorden. In deze tocht is een echte stadstour inclusief stadsrondleiding met een toeristen trein. Vanuit de opstap locatie vertrekken we eerst richting ons koffieadres. Hier zullen we een kort..
 
 
‘s Morgens rijden we naar het koffieadres voor een kopje koffie met gebak. Daarna vervolgen we de route naar het Friese plaatsje Joure. In partycentrum ‘t Haske staat voor u een goed verzorgde koffietafel klaar. A..
 
 
Deze dag gaan we op bezoek bij één van ons noordelijke provincies. Het mooie Friesland met al zijn natuur en waterschoon. We bezoeken het dorp Joure en gaan de geschiedenis van Grutte Pier ontdekken. Reis met on..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres waar we de dag beginnen met een heerlijk kopje koffie en gebak. Daarna vervolgen we de route naar het Friese plaatsje Koudum. Hier gaat u aan boord van een van de s..
 
 
Friesland is een ongelooflijk veelzijdige provincie. Niet alleen vanwege zijn eigen tradities, taal en cultuur, maar ook door de brede rustige zandstranden, 30 grote en kleine meren, bos en heidevelden, dorpsschoon, terpen, h..
 
 
Vaar mee met de ‘Toerist V’ van rondvaartbedrijf M. van der Werf. Geniet van een mooie vaartocht door het Zuidwesten van Friesland. Vanuit uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Sneek, één va..
 
 
Het watersportdorp Grou heeft in de loop der eeuwen niets van haar charme verloren. Heden en verleden gaat hier hand in hand. Karakteristieke geveltjes zijn stille getuigen van vroegere tijden; gezellige terrassen, originele ..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Ruinerwold. Hier wordt u hartelijk ontvangen bij Museumboerderij de Karstenhoeve met koffie/thee en perencake. Aansluitend volgt er een rondleiding door het museum. De rode draad d..
 
 
Deze dag gaat u kennis maken met een oer-Hollands fruitbedrijf in Drenthe. En niet alleen een Fruitbedrijf maar ook een imkerij. Een mooie locatie waar u een dag gaat beleven in de natuur. Nadat we u hebben opgehaald, rijd..
 
 
In 1971 werden de laatste barakken van Kamp Westerbork afgebroken. De historische plek was daardoor nauwelijks meer herkenbaar. Om hier verandering in te brengen heeft begin jaren negentig een herinrichting plaatsgevonden. Ta..
 
 
Nadat we vanuit uw instapplaats zijn vertrokken, rijden we naar het koffieadres waar we stoppen voor koffie met gebak. Daarna rijden we via een mooie route naar Orvelte, een schitterend Drents esdorp met een levend verleden. ..
 
 
Vanuit uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Zuidwolde. Nadat we bij museum De Wemme zijn gearriveerd, krijgen we koffie met Wemme koek aangeboden. Na de koffie krijgt u uitleg over de tentoonstelling en een rondleiding..
 
< Vorige - 1 2 3 4 .. 16 - Volgende >
Powered by Travelta-CMS