Menu

Dagtochten

Voorbeeld reizen
 
Vanuit uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Zuidwolde. Nadat we bij museum De Wemme zijn gearriveerd, krijgen we koffie met Wemme koek aangeboden. Na de koffie krijgt u uitleg over de tentoonstelling en een rondleiding..
 
 
Boerin Agnes, bekend van Boer Zoekt Vrouw, organiseert naast rondleidingen op haar melkveehouderij roomadvocaatproeverijen. Tijdens de presentatie neemt zij u mee in het boerenleven en alles wat daarbij komt. Eerst rijden we ..
 
 
’s Morgens rijden we naar het koffieadres. Hier krijgt u een kopje koffie met gebak aangeboden. Daarna rijden we verder via een toeristische route door Drenthe naar Schoonoord. Hier bezoekt u het Openluchtmuseum Ellert ..
 
 
De reis naar Roden onderbreken we voor koffie en gebak. Vervolgens bezoeken we Museum Kinderwereld in Roden. Dit museum beschikt over een onvoorstelbare collectie oud en antiek speelgoed en alles wat op het kinderleven betrek..
 
 
Heeft u wel eens aan de schandpaal gestaan? Een cel van binnen gezien? Op de stoel van de rechter gezeten? In het Gevangenismuseum in Veenhuizen kan het allemaal. En er is meer te beleven! Misdaad en straf zijn van alle tijde..
 
 
Boekbaar van november t/m maart Vanaf uw opstapplaats rijden wij naar Giethoorn. U wordt ontvangen bij Restaurant De Rietstulp met een warme consumptie en een stukje speculaas. Na de koffie gaat u onder begeleiding van een..
 
 
Via het prachtige gebied de Weerribben rijden we naar restaurant 't Binnenhof in Paasloo. Bij aankomst staat de koffietafel klaar. Nadat u hiervan heeft genoten stapt er een gids bij u in de touringcar om de mooiste plekj..
 
 
Hellendoorn is een eeuwenoud dorp, prachtig centraal gelegen in Overijssel en in de natuur van en bij de Sallandse Heuvelrug. Ter plaatse werkt een groot aantal vrijwilligers in de “Stichting Oald Heldern de Noaberschop..
 
 
Het is een van de boeiendste routes door het landschap in Oostelijk Nederland. De tocht “Kris Kras Tukkerland” is dé manier om de Tukkers en het Tukkerland op een geheel eigen- en unieke manier beter te ler..
 
 
In 1967 werd de stichting Museum Buurt Spoorweg opgericht. De MBS heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend museum dat streeft er naar om de totale sfeer van vroegere tijden uit te ademen. Dus laat u vervoeren in een authen..
 
 
Nadat u bent ingestapt, rijden we naar Terwolde waar u in Brasserie Kriebelz koffie met gebak krijgt aangeboden. Hier ontmoeten we de gids die ons meeneemt voor een boeiende tocht langs de prachtige rivier de IJssel met zijn ..
 
 
Deze tocht is de perfecte manier om Twente beter te leren kennen terwijl u tegelijkertijd kennismaakt met het fenomeen “Boerenmagie”. Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Wilp, waar bij Restaurant Bosgoed een k..
 
 
Langs de weg Oldenzaal-Losser duikt Steenfabriek De Werklust plotseling op. De ringoven met in het midden circa 45 meter hoge schoorsteen. Bij de steenfabriek wordt u hartelijk ontvangen met koffie en krentenwegge. Daarna nem..
 
 
Vandaag gaan we het geboortehuis van Bolletje bezoeken in het fraaie winkelhart van Almelo. Vanuit uw opstapplaats rijden we naar het koffieadres voor een kopje koffie met krentenwegge. Vervolgens rijden we naar Almelo, wa..
 
 
Een prachtige Twentse boerderij met boerenerf zoals dat er tot 1960 ongeveer heeft uitgezien, dat kunt u zien bij Expositie & Museumboerderij ‘Wendezoele’ op het prachtige Landgoed bij Kasteel Twickel. Ruim 70..
 
Powered by Travelta-CMS