Menu

Dagtochten

Voorbeeld reizen
 
We rijden ‘s morgens vroeg rechtstreeks naar Genemuiden. Daar worden we bij Tapijtmuseum ontvangen met koffie en gebak. In een introductiefilm wordt over het ontstaan van de vloerbedekkingindustrie verteld. Dan volgt ee..
 
 
Vanaf de opstaplocatie rijden we naar het koffieadres waar we de dag beginnen met koffie en gebak. We vervolgen de route naar Ootmarsum voor het bezoek aan Openluchtmuseum Ootmarsum. Dit museum laat het leven op het plattelan..
 
 
Via een mooie route rijden we naar Borculo. Hier gaat u in restaurant Kerkemeijer aan tafel voor een goed verzorgde koffietafel met kroket. Vervolgens rijden we naar Denekamp, waar u een bezoekgaat brengen aan Huis Singraven...
 
 
Twee prachtige dorpen die echt Nederlands zijn. Staphorst, wie kent het niet, is een dorp dat enorm veel waarde hecht aan traditie en levenswijze. Wij bezoeken ook Giethoorn, een dorp dat zijn wereldwijde bekendheid dankt aan..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Blokzijl. Bij De Strandhoeve wordt u hartelijk ontvangen met koffie en iets lekkers. Vervolgens stapt u weer in de touringcar en neemt de chauffeur u mee voor een mooie rit door he..
 
 
's Morgens rijden we naar het koffieadres voor een kopje koffie met gebak. We vervolgen onze reis naar Ossenzijl, waar u, met rondvaartbedrijf Tiemen Vaartjes, de Weerribben gaat bezichtigen per boot. Dit natuurgebied is..
 
 
In Overijssel, ten oosten van Zwolle ligt het Vechtdal. Een gebied dat door veel mensen nog niet ontdekt is. De Vecht baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoeder..
 
 
'Klompen maken suf? Echt niet! Treed binnen in de wondere wereld van Dijkman Klompen Atelier. Een wereld waarin ambacht, kunst, humor en avontuur samenkomen. Na het vertrek vanaf uw opstapplaats rijden we via een mooie..
 
 
Heeft u wel eens een verzameling van meer dan 10.000 blikken gezien? Vol met herkenning, verhalen en herinneringen? Vandaag krijgt u de kans! Via een mooie route rijden we naar Marle waar we hartelijk worden ontvangen bij Kof..
 
 
In Marle worden we hartelijk ontvangen bij Pannenkoekenhuus & Blikkenmuseum Marle met koffie(2x) en gesorteerd gebak. U brengt een bezoek aan het Blikkenmuseum met meer dan 11.000 nostalgische blikken. Het blikkenmuseum ..
 
 
Vanaf uw opstapplaats vertrekken we richting het Twentse plaatsje Diepenheim voor een bezoek aan Oranjemuseum Nieuwe Haghuis. Bij aankomst wordt u welkom geheten met koffie met gebak. U krijgt een rondleiding waarbij u divers..
 
 
Giethoorn is een dorp in de kop van Overijssel en is bekend om zijn bruggetjes, vonders, waterwegen en punters. Hierdoor wordt Giethoorn ook wel het “Hollands Venetië” genoemd. Door vervening ontstonden plass..
 
 
Middenin de Noordoostpolder ligt een mysterie: het voormalige eiland Schokland. Een archeologisch monument vol prachtige bodemschatten. Een plek tussen land en water, waar eeuwenlang mensen woonden. Altijd in strijd met de na..
 
 
Deze tocht is de perfecte manier om Twente beter te leren kennen terwijl u tegelijkertijd kennismaakt met het fenomeen "Boerenmagie". Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Wilp, waar bij Restaurant Bosgoed een kop..
 
 
Nadat u bent ingestapt, rijden we naar Terwolde waar u in Brasserie Kriebelz koffie met gebak krijgt aangeboden. Hier ontmoeten we de gids die ons meeneemt voor een boeiende tocht langs de prachtige rivier de IJssel met zijn ..
 
Powered by Travelta-CMS