Menu

Dagtochten

Voorbeeld reizen
 
We rijden ‘s morgens rechtstreeks naar Genemuiden. Daar worden we bij Tapijtmuseum ontvangen met koffie en gebak. In een introductiefilm wordt over het ontstaan van de vloerbedekkingindustrie verteld. Dan volgt een rond..
 
 
Vanaf de opstaplocatie rijden we naar het koffieadres waar we de dag beginnen met koffie en gebak. We vervolgen de route naar Ootmarsum voor het bezoek aan Openluchtmuseum Ootmarsum. Dit museum laat het leven op het plattelan..
 
 
Via een mooie route rijden we naar Borculo. Hier gaat u in restaurant Kerkemeijer aan tafel voor een goed verzorgde koffietafel met kroket. Vervolgens rijden we naar Denekamp, waar u een bezoek gaat brengen aan Huis Singraven..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Staphorst. Hier wordt u ontvangen in de ontvangstruimte van Museum Staphorst. U gaat eerst genieten van koffie met gebak en aansluitend neemt de gids u mee door dit fraaie museum. ..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Blokzijl. Bij De Strandhoeve wordt u hartelijk ontvangen met koffie en iets lekkers. Vervolgens stapt u weer in de touringcar en neemt de chauffeur u mee voor een mooie rit door he..
 
 
‘s Morgens rijden we naar het koffieadres voor een kopje koffie met gebak. We vervolgen onze reis naar Ossenzijl, waar u, met rondvaartbedrijf Tiemen Vaartjes, de Weerribben gaat bezichtigen per boot. Dit natuurgebied i..
 
 
In Overijssel, ten oosten van Zwolle ligt het Vechtdal. Een gebied dat door veel mensen nog niet ontdekt is. De Vecht baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoeder..
 
 
'Klompen maken suf? Echt niet! Treed binnen in de wondere wereld van Dijkman Klompen Atelier. Een wereld waarin ambacht, kunst, humor en avontuur samenkomen. Na het vertrek vanaf uw opstapplaats rijden we via een mooie..
 
 
U gaat deze beleven met een van de oudste bekende mineralen ter wereld. Namelijk zout. U zult alles uitgelegd krijgen over zout, de toepassingen en de historie. We halen u op bij de opstapplaats en vervolgens rijden we via..
 
 
Vanaf uw opstapplaats vertrekken we richting het Twentse plaatsje Diepenheim voor een bezoek aan Oranjemuseum Nieuwe Haghuis. Bij aankomst wordt u welkom geheten met koffie met gebak. U krijgt een rondleiding waarbij u divers..
 
 
Giethoorn is een dorp in de kop van Overijssel en is bekend om zijn bruggetjes, vonders, waterwegen en punters. Hierdoor wordt Giethoorn ook wel het “Hollands Venetië” genoemd. Door vervening ontstonden plass..
 
 
Middenin de Noordoostpolder vindt u Museum Schokland. De historische kerk uit 1834 en de opvallende houten museumgebouwen vormen een markant punt in het moderne landschap van de Noordoostpolder. Het is moeilijk voor te stelle..
 
 
Weet u nog wat u deed op 13 mei 2000. De meeste mensen herinneren zich deze dag nog precies. In de Tollenstaart midden in de wijk Roombeek was de opslagplaats van S.E. Fireworks gevestigd. Er brak brand uit en het vuur sloeg ..
 
 
Batavialand vertelt het verhaal van de geschiedenis van Flevoland. Het is een combinatie van een prachtig museum met het verhaal van deze grootste polder ter wereld en de Bataviawerf met de replica van het VOC-schip De Bata..
 
 
Vandaag reizen we naar Almere voor het bezoek aan Almere Jungle. Almere Jungle is een overdekte dierentuin waar mensen werken met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zetten zich met hart en z..
 
Powered by Travelta-CMS