Menu

Dagtochten

Voorbeeld reizen
 
Noordoostpolder In Nagele wordt u hartelijk ontvangen op de boerderij van familie Renne met koffie met Blokzijler brok. Dan start de gids zijn verhaal over de Noordoostpolder en de tulpen. Vervolgens neemt de gids u mee voor ..
 
 
Deze tocht brengt u naar onze jongste provincie, namelijk Flevoland. We gaan deze dag Flevoland bekijken vanaf het water en u brengt een bezoek aan het bijzondere natuurgebied De Oostvaardersplassen. Uiteraard wordt tussendoo..
 
 
Kom HARDGAAN bij Walibi Holland en beleef samen een rit in de unieke achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan van puur hout én staal gaat 5x ondersteboven én gooit je alle kanten op. Maak daarnaast een gewichtloze rit in..
 
 
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Nagele, waar u met koffie en gebak wordt ontvangen op de boerderij van de familie Renne. Tijdens de koffie neemt de gids u al mee in het verhaal van het ontstaan van de polder. Na de koffi..
 
 
In de 78 jaar dat de Noordoostpolder nu bestaat is er veel moois ontstaan. Naast zijn kenmerkende strakke wegen en rechte waterlijnen heeft het ook bijzondere bossen. Het laagste punt in de polder ligt 4 meter onder N.A.P. ..
 
 
Flamingo’s spotten, geheime junglepaden ontdekken en shoppen op die leuke vakantiemarkt: voor een dagje tropen hoeft u de grens helemaal niet over. In indoorpark de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest ligt de jungle ge..
 
 
‘‘s Morgens vroeg rijden we rechtstreeks naar Zeewolde. Bij Flevotin wordt u ontvangen met een kopje koffie en gebak. Tijdens de koffie krijgt u een korte uitleg over het familiebedrijf en de historie van tin. Hie..
 
 
Urk is een levendig en karakteristiek vissersdorp, dat moet u eens beleven. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffie-adres voor koffie met gebak. Vervolgens rijden we naar Urk. Hier ligt passagiersschip De Z..
 
 
U kunt nu het hele jaar door een leuke boottocht over de romantische Amstel maken. De Amstel Cruise wordt verzorgd door Amsterdam Boat Cruises. Vanaf de voormalige NDSM werf vaart u richting het Centraal Station, over het IJ ..
 
 
Voordat we met de Zonnetrein de duinen inrijden wordt u eerst ontvangen bij Restaurant Duingroet in Groet met goed verzorgde lunch. Hierna staat de Zonnetrein voor u klaar. De Zonnetrein is een combinatie van mobiliteit en du..
 
 
Nadat we u hebben opgehaald, rijden we naar Nieuwe Wetering. Hier gaat u bij Tussen Kaag & Braassem genieten van een heerlijke lunch. Dan rijden we verder naar Noordwijkerhout, waar we een bezoek brengen aan Tulip Experi..
 
 
Een geweldig leuk uitstapje in het najaar is om bij Bollenmand.nl in Kudelstaart met z’n allen een voorjaarsmand te vullen met bloembollen onder leiding van professionals. Kees en Trix zijn al bollenkwekers sinds de jar..
 
 
Elke vrijdag van april t/m half september is de kaasmarkt - op andere dagen is Alkmaar ook een aantrekkelijke bestemming Jaarlijks trekken duizenden toeristen naar de kaasmarkt in Alkmaar voor deze oer Hollandse happening...
 
 
De Zaanse Schans is een woon-werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Het is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Op het terrein van de Zaanse Schans vindt u de Verkade Experi..
 
 
Op en aan het water in Broek op Langedijk vindt u het bijzondere Museum Broeker Veiling. In de oudste groenteveiling van de wereld worden groenten en fruit, op een authentieke schuit, de veilinghal ingevaren. Nadat wij u ..
 
Powered by Travelta-CMS