Menu

Dagtochten

Voorbeeld reizen
 
In 1884 werd, mede op initiatief van de regionale textielfabrikanten, een lokaalspoorlijn aangelegd tussen Hengelo en Winterswijk. De spoorlijn diende voornamelijk voor de aanvoer van de vele kolen die nodig waren voor de Twe..
 
 
Ommen is een kleine stad in de streek Salland, gelegen in het bovenste gedeelte van Overijssel. Met nog geen 20.000 inwoners is Ommen één van de kleinste steden van Nederland. Ondanks dat Ommen een kleine stad i..
 
 
Het is een van de boeiendste routes door het landschap in Oostelijk Nederland. De tocht “Kris Kras Tukkerland” is dé manier om de Tukkers en het Tukkerland op een geheel eigen- en unieke manier beter te ler..
 
 
Batavialand vertelt het verhaal van de geschiedenis van Flevoland. Het is een combinatie van een prachtig museum met het verhaal van deze grootste polder ter wereld en de Bataviawerf met de replica van het VOC-schip De Batavi..
 
 
Vandaag reizen we naar Almere voor het bezoek aan Almere Jungle. Almere Jungle is een overdekte dierentuin waar mensen werken met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zetten zich met hart en z..
 
 
In Nagele wordt u hartelijk ontvangen op de boerderij van familie Renne met koffie met Blokzijler brok. Dan start de gids zijn verhaal over de Noordoostpolder en de tulpen. Vervolgens neemt de gids u mee voor een unieke route..
 
 
14 april t/m 9 oktober 2022 Op 14 april 2022 opent Floriade haar poorten een half jaar lang in Almere. U ontdekt hier groene oplossingen van innovators uit binnen en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer m..
 
 
Op zoek naar een spectaculair dagje uit voor het hele gezin? Kom dan HARDGAAN in Walibi Holland. Beleef samen een unieke rit in de achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan gaat 5 keer ondersteboven én gooit je alle kanten op. U..
 
 
Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Nagele, waar u met koffie en gebak wordt ontvangen op de boerderij van de familie Renne. Tijdens de koffie neemt de gids u al mee in het verhaal van het ontstaan van de polder. Na de koffi..
 
 
Wel eens een wereldreis gemaakt in één dag? Bezoek de grootste tropische tuinen van Europa en ervaar verre werelddelen heel dichtbij! Reis mee door Azië, Australië en Midden- en Zuid-Amerika en ontdek ..
 
 
In de 78 jaar dat de Noordoostpolder nu bestaat is er veel moois ontstaan. Naast zijn kenmerkende strakke wegen en rechte waterlijnen heeft het ook bijzondere bossen. Het laagste punt in de polder ligt 4 meter onder N.A.P. ..
 
 
Urk is een levendig en karakteristiek vissersdorp, dat moet u eens beleven. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres voor koffie met gebak. Vervolgens rijden we naar Urk. Hier ligt passagiersschip De Zuide..
 
 
‘‘s Morgens vroeg rijden we rechtstreeks naar Zeewolde. Bij Flevotin wordt u ontvangen met een kopje koffie en gebak. Tijdens de koffie krijgt u een korte uitleg over het familiebedrijf en de historie van tin. Hie..
 
 
In 1935 bracht de wetenschapper dr. Minoru Shirota de eerste flesjes Yakult in Japan op de markt. In 1994 werd het kleintje Yakult voor het eerst in Europa geproduceerd, in Almere. Sinds die tijd staat hier de productielocati..
 
 
U kunt nu het hele jaar door een leuke boottocht over de romantische Amstel maken. De Amstel Cruise wordt verzorgd door Amsterdam Boat Cruises. Vanaf de voormalige NDSM werf vaart u richting het Centraal Station, over het IJ ..
 
Powered by Travelta-CMS