Menu

Dagtochten

Voorbeeld reizen
 
23 maart t/m 14 mei 2023 De wereldberoemde Keukenhof moet u een keer gezien hebben. Op het 32 hectare grote park worden jaarlijks in deze periode bolgewassen van bedrijven uit de omgeving tentoongesteld. Er zijn meer dan 7..
 
 
12 augustus t/m 8 oktober 2023 In Warmond gaat u aan boord van Rederij van Hulst. Geniet van een mooie vaartocht over de Kagerplassen. Een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen..
 
 
Den Haag is rijk aan paleizen en andere vorstelijke aangelegenheden. Door middel van een Royal Tour kunt u de Haagse paleizen aanschouwen. ’s Middags gaan we heerlijk varen over de Kagerplassen. Nadat wij u hebben opgeh..
 
 
‘s Morgens rijden we naar het koffieadres, waar u een kopje koffie met een lekker stuk gebak krijgt aangeboden. We vervolgen de route naar Leiden. Hier schepen we bij Rederij van Hulst in voor een 2,5 uur durende vaarto..
 
 
Een bezoek aan de wereldhaven Rotterdam! Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Rotterdam. Nostalgisch passagiersschip “Nehalennia” heet u van harte welkom aan boord. Beleef deze uitgebreide haventocht van 2..
 
 
Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie Corpus binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de reis u langs wa..
 
 
Gouda is een historische stad met allure. Van de rijke historie en de veelzijdige cultuur is nog veel te zien in het centrum van de stad. Gouda heeft een compacte binnenstad. Alles in het centrum ligt op loopafstand van elkaa..
 
 
Een gezellige middag voor de oudere ‘jeugd’ (55+). U wordt meegenomen naar de tijd van toen in “Terug naar vroeger”. Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we via een mooie route naar het plaatsje Maa..
 
 
Niet geschikt voor mensen slecht ter been of rolstoelen naar Delft. Bij Gasterij ‘t Karrewiel wordt u ontvangen met koffie en gebak. Na de koffie gaat u aan boord voor de rondvaart door de grachten van Delft. Geniet ..
 
 
21 maart t/m 14 mei 2024 Keukenhof is verrassend voor jong en oud. Het is al meer dan 65 jaar één van de meest populaire bestemmingen van Nederland en is wereldwijd bekend. Hier kunt u inspiratieopdoen en teg..
 
 
Het schip ss Rotterdam kwam in 1959 bij de Holland-Amerika Lijn in de vaart als grootste passagiersschip dat ooit in Nederland werd gebouwd. Zij behoorde tot de meest succesvolle schepen die de wereldzeeën hebben bevaren..
 
 
Alleen op donderdag tussen 6 april t/m 31 augustus 203 Een donderdagochtend in Gouda, ergens tussen april en september. Al gauw hoor je het handjeklap van de kaashandelaren en boeren. En daar zijn ze: de bekende Goudse kaa..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres voor een koffie met gebak. Daarna vervolgen we de route naar Rotterdam. Hier brengen we eerst een bezoek aan de Euromast, het symbool van Rotterdam. Met supersnelle..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar Den Haag. Onderweg krijgt u een kopje koffie met gebak aangeboden. Panorama Mesdag; Kijk 360º in het rond en onderga de illusie van het zinsbegoochelende panorama van Scheveni..
 
 
Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres waar we de dag beginnen met koffie en gebak. We vervolgen de route naar Den Haag voor het bezoek aan het Louwman Museum. Dit museum heeft een collectie van ruim 250..
 
< Vorige - 1 .. 4 5 6 7 8 9 .. 16 - Volgende >
Powered by Travelta-CMS