Menu

Meerdaagse groepsreizen kerstmarkten

Voorbeeld reizen
 
De kerstmarkt van Aken vindt plaats rondom de Dom en het raadhuis. De statige panden in het centrum van Aken zijn prachtig versierd en voorzien van kleurrijke kerstlichten. Tot ver buiten de grenzen van de regio is de markt v..
 
 
Düsseldorf is een geweldige stad voor kerstshoppen. Het centrum is in deze periode prachtig versierd. De kerstmarkten vinden plaats op vijf verschillende plaatsen, waaronder het marktplein voor het historische raadhuis. ..
 
 
Kerst en Keulen, deze twee begrippen lijken voorbestemd voor elkaar. Met maar liefst zes afzonderlijke kerstmarkten in de binnenstad en een heuse kerststallenroute is Keulen de plaats voor al uw kerstwensen. Op de authentieke..
 
 
Wat een geweldige kerstmarkt is de kerstmarkt van Münster. Niet voor niks is deze kerstmarkt zo populair onder Nederlanders. In deze oude historische stad staan in totaal wel 280 kraampjes tot uw beschikking. U kunt kiez..
 
 
De kerstmarkt in Bonn bevindt zich op en rondom 3 pleinen. De voetgangerszones, die de pleinen met elkaar verbinden, zijn sfeervol gedecoreerd. In deze periode wordt u in de weekeinden verwelkomd met een muzikaal programma. D..
 
 
De oude Hanzestad Hannover heeft verschillende kerstmarkten met circa 250 kramen en biedt een ideale combinatie van shoppen, cultuur en kerstmarkten. Zeer bijzonder is het Finse kerstdorp. Deze kerstmarkt staat geheel in het ..
 
 
Koblenz is prachtig gelegen tussen de Moezel en de Rijn. De schilderachtige oude stadskern met romantische steegjes en mooie pleinen verandert met ruim 130 feestelijk gedecoreerde houten kraampjes in een romantische kerstmark..
 
 
Berlijn, de trotse hoofdstad van Duitsland. Anders dan andere steden. Historisch maar toch ook weer hip, grauw op sommige plekken maar juist heel groen en bijna mediterraan op andere. Wat Berlijn echter zo anders maakt, is zi..
 
 
Praag is een groot openluchtmuseum met schitterende paleizen, kloosters, kerken en· monumenten. Bekijk de wisseling van de wacht, het astronomische uurwerk, loop over de beroemde Karelsbrug langs handelaren en kunstena..
 
Powered by Travelta-CMS