Menu

Meerdaagse individuele reizen

Onderstaand treft u reizen aan die we speciaal voor u hebben samengesteld. Het betreft stuk voor stuk prachtige reizen naar diverse bestemmingen in Oostenrijk en Duitsland. Deze reizen zijn niet alleen op individuele basis te boeken, maar zijn ook geschikt voor uw bedrijf, school of vereniging.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met telefoonnummer:
0488 - 46 86 30 of u gebruikt het contactformulier.
Effe Weg
Onder de naam Effe Weg bieden we geheel verzorgde en zeer betaalbare individuele vakanties aan. Uit de vele positieve reacties van onze reizigers mogen we concluderen dat onze Effe Weg reizen worden gewaardeerd vanwege de goede prijs/kwaliteitverhouding.

Met een klein groepje kunt u deel uitmaken van het Effe Weg gezelschap en toch profiteren van onze voordelige Effe Weg tarieven.

Meer informatie en boekingen voor individuele reizen
Meer informatie vindt u op www.effeweg.nl of u kunt contact opnemen met telefoonnummer 0529 - 46 96 67.

Eigen vaste groep
Het Effe Weg programma is ook uitermate geschikt voor bedrijven en verenigingen. Vanaf 40 personen kunt u beschikken over een eigen touringcar. Hebt u minder personen en wilt u toch een eigen touringcar? Ook dat is geen probleem. Wij stellen graag een reis op maat voor u samen geheel naar uw wens en budget.

Meer informatie en boekingen voor eigen vaste groepen
Voor meer informatie over uw meerdaagse reis met een eigen vaste groep kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 0488 - 46 86 30 of u gebruikt het onderstaande offerte aanvraagformulier.

Graag tot ziens op één van onze Effe Weg reizen!
Powered by Travelta-CMS