Menu

PV-arrangementen

Vertrekken als collega’s, terugkomen als een team!

Wilt u uw collega’s eens op een andere manier leren kennen of de samenwerking binnen uw organisatie verbeteren? Denk dan eens aan één van onze ideale bedrijfsuitjes! Op deze pagina vindt u verschillende arrangementen voor een geslaagd personeelsuitje. Eén of meerdere dagen, cultureel of sportief? Wij regelen uw totale reis, van vervoer per touringcar, trein of vliegtuig, tot hotelaccommodatie en het totale excursieprogramma. Wij vernemen graag uw plannen, denken met u mee en maken er een succes van!

Speciale wensen
Iedere reis kan aan uw wensen worden aangepast. Via het contactformulier of het offerte aanvraagformulier kunt u dit kenbaar maken. Wilt u met uw gezelschap naar een bestemming die niet vermeld staat? Geen probleem. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd bellen naar onze afdeling groepsdagtochten, telefoonnummer 0488 – 46 86 86. 

PV-arrangementen zijn in principe alléén te reserveren door gezelschappen van minimaal 30 deelnemers. Individuele reizigers of kleine groepen zijn voordeliger uit met een individuele dagtocht.
Voorbeeld reizen
 
Hamburg is de tweede stad van Duitsland en heeft de grootste haven van het land. Drie rivieren stromen dwars door Hamburg. Ze noemen Hamburg ook wel de Poort tot de Wereld. Deze groene stad aan het water heeft zijn flair en m..
 
 
Texel, het meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland, is de ideale locatie voor uw groepsuitstapje. . Er zijn diverse mogelijkheden om uw uitstapje tot een succes te maken. Maak eens een wandeling met een Texelse Strandjut..
 
 
Boekbaar van mei t/m oktober In de nabijheid van Breda ligt aardbeienkwekerij ‘Het Aardbeienterras’. Met veel passie wordt hier al drie generaties lang, de gezonde rode vrucht geteeld. Dit combineren we met een..
 
 
Maximaal 55 personen In het Brabantse Oirschot staat de Spoordonkse Watermolen; een verborgen juweeltje!.
 
 
Uit onze flyer "Uw ideale bedrijfsuitje of groepsreis per luxe touringcar!" Ontdek de interessante havenstad Hamburg met haar prachtige historische gebouwen en een bruisend nachtleven. Tijdens deze reis kunt u b..
 
 
Met uw collega’s genieten van een ‘Dagje uit in Arnhem’! Vitesse en Koninklijke Burgers’ Zoo zijn beide échte Arnhemse organisaties, die al meer dan honderd jaar bestaan. Organisaties die tro..
 
 
Amsterdam heeft veel te bieden; van boeiende musea tot verassende architectuur, van trendy winkels tot de beroemde grachtengordel. Verken de stad per fiets, waterfiets, met een rondvaartboot of te voet onder leiding van een g..
 
 
Een dagje Den Haag Hofstad Den Haag. De stad van de regering, het parlement en het koninklijk huis. Den Haag is dan wel niet onze hoofdstad, maar vervult wel veel belangrijke functies. Er is voor de bezoeker veel te beleven ..
 
 
Een dagje Rotterdam Rotterdam is wereld beroemd dankzij de haven, de moderne architectuur, het stadsstrand, Feyenoord.. Voor een bedrijfs-, familie- of club uitje hebben wij een aantal arrangementen geselecteerd, zodat u d..
 
Powered by Travelta-CMS