Menu

12. Kinderboerderij 't Strubbert

De Strubbert is een 4,5 hectaren grote kinderboerderij met een gezellige stal en verschillende weiden met allerlei boerderijdieren.

Op de boerderij wonen geiten, schapen, koeien, pony’s, varkens, ezels, konijnen, kangoeroes, cavia’s, poesjes, kippen, pauwen, eenden, fazanten en ander pluimvee. Naast het bekijken van de dieren kan je ook dieren aanraken in de knuffelweide en knuffelhoek.

Naast de vele dieren is er ook een speelweide met klimtractor, schommels, zweefdraaimolen, balspelen, planken bouwhoek, springkussen en familieschommel. Daarnaast zijn er traptractortjes en een evenwichtsparcours. Ook zijn er wilgenhutten, een reuzenballenbak en reuzenblokken. Kortom genoeg voor een hele dag vermaak!

Schoolreisjes
Er is een speurtocht gemaakt speciaal voor schoolreisjes. De bedoeling van deze “klompenzoektocht” is dat de kinderen onder begeleiding het terrein verkennen, zodat ze de dieren, de diverse speelmogelijkheden en de w.c. weten te vinden. Tevens leren ze spelenderwijs de regeltjes van de kinderboerderij die belangrijk zijn voor de kinderen en voor de dieren.

De kinderboerderij beschikt over een grasdakschuur en een deel. Ook bij minder weer zijn er mogelijkheden!

Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Speelboerderij 't Strubbert
  • Friet met mayonaise, ranja en ijs
Meer informatie
  • Leeftijd: onderbouw
  • Plaats: Laren (GLD)
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 13,50

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS