Menu

13. Klimbos Veluwe

Klimbos NL, samen op avontuur!
Beleef een fantastische dag in één van de mooiste bossen op de Veluwe. In Apeldoorn vindt u Klimbos Veluwe. Werk aan teamwork, leiderschap en zelfvertrouwen terwijl je de leukste tijd hebt van je leven.

Bij het Klimbos Veluwe zijn verschillende schoolarrangementen mogelijk. Er wordt onderscheid gemaakt tussen het Junior Klimbos en het Volwassene Klimbos.

Junior Klimbos
Het Junior Klimbos is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar, die een minimale reikhoogte van 1.30 meter hebben (handen gestrekt boven het hoofd). Klimbos Veluwe heeft in totaal 26 overspanningen en 3 verschillende junior klimroutes. Bij een schoolarrangement mag er na de instructie maximaal 2 uur gebruik gemaakt worden van het Klimbos.

Grote Klimbos
Het normale Klimbos bestaat uit 6 routes met in totaal 76 overspanningen. De laagste route is op een hoogte van 3 meter en de hoogste route is op 18 meter. Kinderen vanaf ca. 9 jaar, die een minimale reikhoogte van 1.60 meter hebben, kunnen gebruik maken van dit Klimbos. Bij dit arrangement mag er na instructie maximaal 2 uur gebruik gemaakt worden van het Klimbos.

Voor informatie over veiligheid, routes en openingstijden raadpleegt u www.klimbos.nl.
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • 2 uur klimmen en glas ranja
Exclusief
  • Leeftijd: vanaf 7 jaar
  • Plaats: Apeldoorn
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 23,50

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS