Menu

18. Schateiland Zeumeren

Beleef een avontuurlijk dagje uit met school!
Kom naar het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (5500m2), gelegen tussen Amersfoort en Apeldoorn. Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang ontdekken, springen, glijden, klimmen, klauteren, schatgraven met de Kapitein, goud zoeken, waterballonnen schieten, bootjes besturen en nog veel meer……

Het Eiland-Gevoel
Het speelparadijs is binnen en buiten volop gethematiseerd ingericht. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie vaart SchatEiland Zeumeren u en uw leerlingen terug naar de Gouden Eeuw. Een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij. Door de ruime opzet, prettige akoestiek, de vele planten en warme lichtinval in het gebouw waant men zich voortdurend op een zonovergoten eiland.

Ontdekken, spelen en leren
Op SchatEiland Zeumeren gaan educatie en spelen hand in hand. Bijvoorbeeld bij de Eilandrace of in de Kapiteinshut. In de Kapiteinshut leren de kinderen over het leven aan boord van een 17e eeuws VOCschip.
In het schip van de Verenigde Oost-Indische Compagnie hoor je de touwen en het hout kraken, het water tegen het schip slaan en wat is die geur toch? De exotische specerijen staan klaar.
Voor de groepen 6 tot en met 8 is het mogelijk een film te bekijken over de totstandkoming van het schip “De Batavia”. Na deze 15 minuten durende film zijn er vragenlijsten beschikbaar die in de Kapiteinshut beantwoord kunnen worden.

Arrangementen voor schoolreisjes
SchatEiland is voor schoolreisjes het hele jaar geopend. Voor scholen hebben wij interessante arrangementen.
SchatEiland biedt leerlingen en begeleiders een bijzondere dag vermaak. Het weer is nooit een probleem, want op SchatEiland Zeumeren…. is het altijd zomer!
Inclusief
  • Entree Schateiland Zeumeren
  • Vervoer per luxe touringcar
Exclusief
  • Smularrangement Peter Pan (Onbeperkt limonade en waterijsje)
  • Smularrangement Schateiland (Onbeperkt limonade, piratenpannenkoek, piratenoogkapje en waterijsje)
  • Smularrangement Mare en Diek (Onbeperkt limonade, kleine frietje met mayo en waterijsje)
Meer informatie
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Voorthuizen
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 19,50

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS