Menu

19. Museumpark Orientalis

Bij Museumpark Orientalis, vlakbij Nijmegen, ga je op ontdekkingsreis naar een avontuurlijke en kleurrijke wereld. Het park is een 30 hectare groot rijksmonument waar religie, cultuur en natuur samenkomen. Tegenwoordig staan wij altijd met elkaar in contact. Via de telefoon, computer of via een tablet. Maar hoe deden de mensen dat vroeger? Nou, dan wisselden ze bij de waterput nieuwtjes uit. Ga ook even offline in Museumpark Orientalis en ontdek het oude Midden-Oosten met je eigen ogen!

Shalom! Bezoek het Joodse dorp en bekijk een echte synagoge. Salaam Aleikum! Het arabische dorp ligt aan een prachtig meer waar jij je echt even in een andere wereld waant. Drink een kop zoete thee met de bewoners en ervaar het oude Midden-Oosten, gewoon in eigen land. Zodra je de romeinse straat binnen wandelt waan je je echt even in een andere wereld. Herbergier Simon wijst je graag de weg en kinderen kunnen klimmen en klauteren op de Romeinse speeltoestellen. Bij restaurant Le Souk d’Orient kun je kennis maken met hapjes en drankjes uit het Midden-Oosten.

Ook dit jaar is er weer van alles te beleven bij Museumpark Orientalis. Voor scholen is een bezoek aan het museumpark zeker de moeite waard! U kunt kiezen uit verschillende scholenprogramma’s maar ook alleen een rondleiding of losse activiteiten boeken. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf lekker te ravotten in het bos. Eigen eten meenemen is toegestaan, maar ook kunt u hiervoor bij de restaurants terecht. Voor bussen is er voldoende parkeergelegenheid.

Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Museumpark Orientalis
Meer informatie
  • Leeftijd: t/m groep 8
  • Plaats: Heilig Landstichting
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 13,50

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS