Menu

22. Dierenpark Amersfoort

Leukste uitje voor de hele klas
Olifanten, hyena’s, stokstaartjes en pinguïns… in DierenPark Amersfoort ontdek je de dieren van wel heel dichtbij. Het park is gelegen in het bos en de perfecte dierentuin voor de hele klas. Loop midden tussen de maki’s op hun eigen eiland, neuzen bij de tijgers en in het donker op zoek naar de luiaard en andere nachtdieren in een spannende jungle.

Over, onder, achter, boven & tussen
De hele dierentuin is één groot speelparadijs. Klauter langs de dieren of leef je uit in de speeltuinen. Met de Klim Alles-route ontdek je de dieren op een unieke manier en klim je over, onder, achter, boven en tussen de dierbewoners. Vanaf de Expeditie-rivier spot je giraffen, zebra’s en sitatoenga’s vanuit je fietsboot. In Snavelrijk loop je tussen allerlei vogels als gieren, maraboes en pelikanen en steek je met een trekvlot het water over. Op De Prairie duiken de prairiehondjes zomaar naast je voeten op. Ga net als deze kleine rakkers op ontdekkingstocht in een tunnel. In het Woud sta je oog in oog met een wolf, ga je op bezoek bij de dassenfamilie in hun mysterieuze Burcht en ravot je in de Bosbeek.

Ontdek de olifantenkudde
In DierenPark Amersfoort wonen vier generaties olifanten. Neem een kijkje in het Rijk der Reuzen en zie kleine Yunha en Thabo samen rond hollen en spelen met de rest van de olifantenfamilie. In DierenPark Amersfoort is genoeg te ontdekken!
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Dierenpark Amsersfoort
  • Speurtocht en een ritje met miniterein de Berenboemel
Meer informatie
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Amersfoort
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 19,50

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS