Menu

22. Dierenpark Amersfoort

Leukste uitje voor de hele klas
Olifanten, hyena’s, stokstaartjes en pinguïns… in DierenPark Amersfoort ontdek je de dieren van wel heel dichtbij. Het park ligt midden in het bos en is de perfecte dierentuin voor de hele klas. Loop midden tussen de maki’s op hun eigen eiland, kom neuzen bij de tijgers en ga in het donker op zoek naar de luiaard en andere nachtdieren in een spannende jungle.

Boven, onder en tussen de dieren
Wist je dat je in DierenPark Amersfoort helemaal niet netjes op de paden hoeft te lopen? Klauter over, onder, achter, boven en tussen de dierbewoners met de avontuurlijke Klim Alles-route. De hele dierentuin is één groot speelparadijs en intussen leer je veel over alle dieren die je tegenkomt. Wiebel op een touwbrug boven de beer, steek met een trekvlot het water over terwijl de gieren je om de oren vliegen en sta oog in oog met de tijgers. Heb je een vraag? De dierverzorgers staan voor je klaar.

Ontdek de olifantenkudde
In DierenPark Amersfoort wonen wel vier generaties olifanten. Neem een kijkje bij de olifantenfamilie en zie kleine Yunha en Thabo samen rond hollen en spelen. In DierenPark Amersfoort is genoeg te ontdekken!
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Dierenpark Amsersfoort
  • Speurtocht en een ritje met miniterein de Berenboemel
Meer informatie
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Amersfoort
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 20,50

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS