Menu

24. Ouwehands Dierenpark Rhenen

Het allergrootste schoolreisavontuur beleef je In Ouwehands Dierenpark!

* Reserveer voor 1 april 2019 een schoolreis en betaal € 9,95 i.p.v. € 10,95 én ontvang een gratis Pandabandje t.w.v. € 1,99. De schoolreis kan in heel 2019 plaatsvinden.

Uniek in Nederland

Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in de mystieke wereld van Pandasia. In Pandasia, dat in traditioneel Chinese stijl is gebouwd, leer je meer over de unieke reuzenpanda én de andere Aziatische diersoorten zoals de koeskoes, kleine panda, muntjak en het bijzondere spookdiertje.

Vol dierbare ontmoetingen
Sta ook neus aan neus met de speelse ijsberen, wandel onder de slingerende orang oetans door bespied de beren vanuit de observatiepost in Expeditie Berenbos. Ga ook op avontuur in Gorilla Adventure en in de overdekte speeljungle RavotAapia!

Schoolreis mogelijkheden
De avontuurlijke Doetocht leert kinderen spelenderwijs over de dieren in Ouwehands Dierenpark. De Doetocht leidt kinderen naar verschillende plaatsen in het park waar medewerkers staan met een grote verzameling schedels, dierenhuiden en ander educatief materiaal. Of kies voor een educatieve rondleiding door het dierenpark onder begeleiding van professionele gidsen!

Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Ouwehands Dierenpark
Meer informatie
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Rhenen
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 21,75

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS