Menu

25. BillyBird Park Hemelrijk

Veilig, voordelig en onvergetelijk voor scholen en groepen!

Het overzichtelijke park bevat speelgebieden, een enorme binnenspeeltuin en grote attracties voor de echte avonturiers!

Buiten vind je het deels overdekte speelgebied Kinderland. Dit overzichtelijke en omheinde gebied heeft maar één toegang en staat vol attracties zoals de nieuwe Ballenfabriek, het speelcircus, botsauto’s, air trampolines, een zweefmolen, een draaimolen, helikopters, theekopjes en nog veel meer!

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol met glijbanen, klimtoestellen, springkussens, ballenbakken en bouwblokken. Er is ook een gedeelte ingericht speciaal voor kinderen tot 6 jaar oud.

Avonturen beleven
Avonturiers kunnen zich uitleven op Klimberg Hemelaya. Wandel en klim deze 15 meter hoge berg op en geniet van een adembenemend uitzicht over het hele park. Maak dan een spectaculaire rit in de achtbaan en raas vervolgens van de bootjesglijbaan Splash! In ons nieuwe speelgebied de Oervallei ga je op zoek naar goud, graaf je fossielen op, swingen je op schommels van 11 meter hoog, klauter je de heuvels op en glij je er vervolgens van af. Hier ga jij nog veel avonturen beleven!

Ook in 2020 wordt het park weer vernieuwd en komen er een of meerdere speelgebieden bij. Kom jij op avontuur in ons park?
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree BillyBird Park Hemelrijk
Meer informatie
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Volkel
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 16,75

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS