Menu

29. Dierenrijk

Dierenrijk, dé Familiedierentuin!
In Dierenrijk ontmoet je de dieren van héél dichtbij en beleven scholen een beestachtig leuk en leerzaam schoolreisje. Dagelijks presenteren de dierverzorgers educatieve presentaties met zeehonden en olifanten, welke voor schoolklassen zelfs exclusief (gratis) gehouden kan worden!

Buiten en binnen spelen
Naast de vele buitenspeelmogelijkheden beschikt Dierenrijk ook over een binnenspeeltuin: Indoor Apenkooien. Dus ook met minder mooi weer of een onverwachte regenbui ben je met de klas bij Dierenrijk aan het juiste adres. Tussen het spelen en dieren spotten door kunnen de kinderen deelnemen aan leuke activiteiten.

Exclusieve educatieve presentaties
Speciaal voor schoolklassen is het mogelijk om een exclusieve educatie presentatie met zeehonden of olifanten aan te vragen. Dit is niet alleen leuk en leerzaam voor de leerlingen, maar ook voor de dieren zelf. Tijdens de training leert de olifant of zeehond namelijk spelenderwijs allerlei opdrachten en wordt daar ook voor beloond. Zo wordt het makkelijker de dieren te verzorgen en het dier zelf verdient allerlei lekkere hapjes.

Reserveren presentatie en vroege openstelling
Speciaal voor schoolklassen is het mogelijk om een exclusieve presentatie met zeehonden of olifanten aan te vragen. Deze vindt om 10.00 uur plaats. De klas heeft dan al vanaf 09.00 uur toegang tot het park. Zowel de exclusieve educatieve presentatie als de vervroegde openstelling is gratis voor schoolklassen. Wel dienen deze gewenste opties bij de reservering aangevraagd te worden.
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Dierenrijk
Meer informatie
  • Leeftijd: 3 tot en met 14 jaar
  • Plaats: Mierlo
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 20,50

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS