Menu

35. Attractiepark Slagharen

Yihaa! Met de hele klas op schoolreis naar het Wilde Westen? Kom dan naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen en beleef een onvergetelijk avontuur samen met alle leerlingen uit jouw klas.

Met maar liefst 30 spannende attracties en shows beleven jullie een dag voor plezier. Ga over de kop in de spectaculaire Gold Rush waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt. Of stap als een echte avonturier in een boomstam en trotseer het wilde water in de Ripsaw Falls. Zoek jij en je leerlingen het liever hoger op? Beklim dan samen als echte rangers onze nieuwste aanwinst Black Hill Ranger Path.

Wil je na alle spannende avonturen even rustig bijkomen? Neem dan plaats in American Circus Theater en geniet van de spectaculaire show waarin Alex de Brandweerman spannende stunts uithaalt. Wist je dat onze leukste inwoners van het park een eigen show hebben? In deze spannende Randy & Rosie show beleven zij spannend avontuur in de meest gezellige saloon in het park. Kom naar de show en ga samen met Randy & Rosie op avontuur.

Alle voordelen voor een echt Wild West avontuur op een rij:
* Meer dan 30 spannende attracties en shows
* Per 15 leerlingen heet 1 begeleider gratis toegang tot het attractiepark
* Gratis deelname aan het educatieve programma Ontdek & Leer, waarbij de leerlingen op ontdekking gaan door het attractiepark. Tijdens deze ontdekkingstocht komen ze achter leuke weetjes en moeten ze vragen beantwoorden.
* Gratis parkeren voor touringcars
* Voordelige overnachtingsmodelijkheden voor een schoolkamp.

Om het avontuur nog completer te maken, hebben wij speciaal voor scholen verschillende arrangementen vanaf 10 personen. Zo kun je naast toegang tot het attractiepark kiezen voor een echt Cowboy arrangement inclusief eten en drinken. Naast de vaste arrangementen bestaat ook de mogelijkheid om extra’s toe te voegen aan jullie schoolreisje zoals een verfrissend waterijsje, toegang tot het waterpark Aqua Mexicana of toegang tot het Black Hill Ranger Path om het avontuur hogerop te zoeken en lekker te klimmen. Dus wacht niet langer en boek nu het meest avontuurlijke schoolreis voor de hele klas!

Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Attractiepark Slagharen

Meer informatie
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Slagharen
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 24,25

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS