Menu

36. Avonturenpark Hellendoorn

De ideale schoolreisbestemming voor jong & oud!
Avonturenpark Hellendoorn is één van de meest populaire schoolreisbestemmingen van Nederland. Dit komt mede door het ruime aanbod attracties en de overzichtelijke locatie in combinatie met de gemoedelijke sfeer en lage schoolreisprijzen. Tel daar de rookvrije omgeving, korte wachttijden en de bosrijke omgeving bij op en u snapt waarom het Avonturenpark vaak de ideale schoolreisbestemming wordt genoemd. U beleeft met uw klas een veilig en onbezorgd dagje uit.

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten o.a. twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een piratengebied, overdekte attracties, Dreumesland voor kleine avonturiers (tot 120 cm) en nog veel meer op u. De laatste jaren zijn er diverse nieuwe attracties toegevoegd waardoor het aanbod voor jong & oud momenteel 33 attracties telt! Van kleine, rustige attracties tot grote, spectaculaire attracties. Er is voor ieder wat wils.

De schoolreis kan worden uitgebreid met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark. Het Slidepark is een outdoor waterpark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander! De glijbanen zijn voorzien van uitglijdbakken, er is geen zwembad. Naast de 11 spectaculaire glijbanen heeft het Slidepark speciaal voor de kleine waterratten een waterspeelplek.

Met een klein budget toch een superspannende en complete schoolreis organiseren voor de leerlingen in 2020? Het kan in Avonturenpark Hellendoorn! Scholen ontvangen bijna 50% korting. Profiteer van deze vroegboekkorting en boek uw schoolreis vóór 15 maart 2020.

Kom maar langs.. als u durft!
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Avonturenpark Hellendoorn
Exclusief
  • Arrangement A: frietje met
  • Arrangement B: frietje met en frikadel
  • Arrangement C: frietje met, frikadel en pakje fris
Meer informatie
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Hellendoorn
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 26,50

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS