Menu

40. ARTIS

Op naar ARTIS
In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838 en worden elke dag opnieuw geboren. Ervaar het zelf. Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Ontdek de allerkleinste organismen in ARTIS-Micropia, het enige microbenmuseum ter wereld. Reis door de ruimte in het ARTIS-Planetarium. Bekijk de netgiraffen samen met de Grévy-zebra’s en grote koedoes op de Savanne. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en vele planten.

Gratis lesmateriaal
ARTIS biedt kosteloos een uitgebreid onderwijsprogramma aan voor leerlingen. Van kennismaken met kleine dieren tot het verzinnen van je eigen ARTIS-verhaal of een les over sterren en planeten. Kies uit het gratis onderwijsaanbod voor groep 1 tot en met 8. Een schoolreisje naar ARTIS boeken zonder lesmateriaal kan natuurlijk ook. Op schoolreis naar ARTIS kan geheel zonder zorgen, want ook de lunch kun je van tevoren regelen.

Haal meer uit je dag en combineer je bezoek aan ARTIS met een bezoek aan ARTIS-Micropia, het enige microbenmuseum ter wereld. In Micropia kunnen leerlingen zich verdiepen in het machtigste en meest succesvolle leven op aarde, microben. Speciaal scholentarief voor een combinatiebezoek met het ARTIS-Park.
Inclusief
  • Entree ARTIS
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Leeftijd: bovenbouw
  • Plaats: Amsterdam
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 20,90

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS