Menu

46. Speelpark Oud Valkeveen

Gewoon lekker spelen bij Speelpark Oud Valkeveen
Voor kinderen is het schoolreisje een hoogtepunt van het jaar! Buiten ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes in een groene omgeving. Lekker niks anders doen dan buiten spelen en genieten.

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Het park is al jaren een speelparadijs voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Elk jaar verwelkomt het park veel kinderen die zich kunnen vermaken in een mooie, veilige, kindvriendelijke en overzichtelijke omgeving. Het park heeft een grote speelweide, een theater, een eigen strand aan het Gooimeer en voor volwassenen voldoende plekken om te genieten van de zon en de natuur.

Het park is overzichtelijk ingedeeld en dat is wel zo veilig. Alle attracties liggen rond een centraal plein, zodat alles in de gaten gehouden kan worden. Zelfs bij minder mooi weer kun je toch spelen, want er is een indoor speelhal met Telekids bioscoop en verschillende attracties zijn overdekt.

Over het hele park staan er attracties en speeltoestellen. Je kan botsen in de botsauto’s, hard gaan in de achtbaan, spetteren in de Vallende Schuit, hoog in de lucht gaan in de Zwierezwaai en er zijn nog veel meer spannende attracties en gave speeltoestellen. Speciaal voor de jongste bezoekers van het speelpark is Miniland erbij gekomen.

Om het schoolreisje extra gezellig te maken is er een schoolreis show met Stronkeltje&Fonkeltje. Alle kinderen, maar ook de volwassenen, mogen zingen en dansen in dit spektakel vol dans en muziek. Er is grote kans dat je Stronkeltje, Fonkeltje en Robin tegenkomt. Zij vinden het erg leuk om met alle kinderen op de foto te gaan.
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Speelpark Oud Valkeveen
Meer informatie
  • Leeftijd: t/m groep 8
  • Plaats: Naarden
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 20,95

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS