Menu

47. Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland in Enkhuizen is een ideale schoolreisbestemming voor kinderen uit de onderbouw.

Het park biedt naast de traditionele sprookjesuitbeeldingen een groot speelgedeelte, diverse attracties, een theater en een kinderboerderij. De kinderen kunnen zich hier zo'n 4 tot 5 uur prima vermaken.

In het sprookjesbos zijn diverse uitbeeldingen van klassieke sprookjes en andere fantasie groepen. Op de kinderboerderij is een bezoekersplaats waar de kinderen zich vrij tussen de dieren kunnen begeven. Het speelgedeelte omvat een speeltuin met een geheel eigen karakter. Bijna alle toestellen zijn uitgevoerd met een dierfiguur, variërend van eend tot olifant. De kinderen kunnen een rondje varen bij de Dobberbootjes of een ritje maken op een levensechte pony. Bij ‘de Oude Smidse’ kunnen kinderen en volwassenen een ritje maken in een heuse oldtimer. Schommelschip d’Avontuur is een beleving voor de echte waaghalzen. Bij de Hekspeditie neem je plaats op een Vliegend Tapijt en beleef je een onvergetelijk avontuur hoog door de wolken boven Sprookjeswonderland! Door het park rijdt de parktrein die plaats biedt aan ongeveer 45 personen.

Bij minder mooi weer bieden o.a. kasteel Violinde en het Tijdhuis uitkomst. In het kasteel is meerdere keren per dag de voorstelling over het verwende prinsesje Violinde te zien. De show duurt ongeveer een half uur en de zaal biedt plaats aan 350 personen. In het Tijdhuis neemt Vadertje Tijd je mee op een reis door de vier jaargetijden in een doorlopende voorstelling van bijna 25 minuten. Daarnaast zijn er verspreid door het park schuilkappen, een overdekte picknickplaats en diverse kleinere overdekte sprookjesuitbeeldingen.
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree
Meer informatie
  • Geschikt voor de onderbouw
  • Plaats: Enkhuizen
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 20,50

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS