Menu

54. Drouwenerzand Attractiepark

Het jaarlijks schoolreisje is een terugkerende dag waar al ver van te voren reikhalzend naar uit wordt gekeken. Een schoolreis hoort gezellig, veilig en onbezorgd te zijn, waar nog lang over nagepraat wordt. Drouwenerzand Attractiepark bezorgt uw leerlingen graag deze dag!

Om te beginnen heeft Drouwenerzand de unieke (en voordelige) formule dat de entree altijd inclusief eten en drinken is, geniet van vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs!

Perfecte schoolreisbestemming t/m groep 8!
Voor elke durfal, groot en klein, is er meer dan genoeg te beleven. Zin in avontuur? Klim in de Para-Jump, die gaat gi-ga-over-de-kop! Maak een gezellig rondje met de trein of ga de lucht in met de Wild West Swing. Deze gaat maar liefst 12 meter hoog, durf jij? In 2018 kwam de gave attractie Freak Out in het park en in 2019 kwamen daar de Dierenmolen en de Dumbo nog eens bij! Klimmen, klauteren, springen, schommelen en ravotten doe je op de verschillende speeltoestellen. De terrassen (zowel overdekt als buiten) geven de begeleiding de gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie of lekkere snack, een oogje in het zeil te houden.

Kinderen en veiligheid staan centraal
Bij elke attractie staat een medewerk(st)er, zodat iedereen onbezorgd en veilig van de attracties kan genieten. Het attractiepark is overzichtelijk ingericht en de kinderen kunnen net zo vaak in de attractie als ze willen, zonder lange wachtrijen.
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Drouwenerzand attractiepark
  • Alle attracties, vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, kroket, frikadel, hamburger, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs.
Meer informatie
  • Leeftijd: t/m groep 8
  • Plaats: Drouwen
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 23,75

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS