Menu

56. WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Op wereldexpeditie in WILDLANDS

Een wereldreis in één dag

In WILDLANDS reis je samen met je klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne; beter bekend als Nortica, Serenga en Jungola. Ontdek in WILDLANDS nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Maak een wereldreis in één dag v.a. € 9,95 per leerling!

Schoolreis tussen de dieren
Loop langs het Pinguïnstrand, op weg naar een onverwachte ontmoeting: je staat neus aan neus met ijsberen. Maak een duizelingwekkende reis met de Arctic 1. In deze 4D-attractie scheer je rakelings langs ijsbergen en duik je de ijskoude oceaan in. Trek verder, langs de leeuwen op de Leeuwenberg en bewonder de speelse leeuwenwelpen. Ga vervolgens op safari met een truck over de savanne, waar je door de gracieuze giraffen wordt begroet. Ook ontmoet je zebra’s, gnoes, struisvogels en neushoorns. Zo dichtbij! In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Kijk die olifantenkudde! En als je gelukt hebt, nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Na alle avonturen kunnen de jongste reizigers zich nog meer uitleven in het overdekte XL-speelparadijs. Een klim- en klauterwereld vol touwbruggen, boomhutten en glijbanen. Met zandbakken en bootjes die je als avonturier zelf naar de overkant trekt.

Extra activiteiten
Wil je nog meer avontuur? Of aandacht besteden aan een specifiek thema? Dan kan je kiezen uit één van de extra activiteiten om de schoolreis nog onvergetelijker te maken. Kies bijvoorbeeld één van de educatieve ontdekkingstochten, een expeditie achter de schermen of een spannende expeditie na sluitingstijd.
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Meer informatie
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Emmen
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 25,50

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS