Menu

57. Duinen Zathe

Invoegen, parkeren en voorrang verlenen.
Educatie en actie bij Duinen Zathe!

Ken jij alle verkeersregels? Bij attractiepark Duinen Zathe leer jij alle verkeersregels van agent Bromsnor. Verkeersborden, rotondes en stoplichten, jij komt ze allemaal tegen in je trapauto op het verkeerscircuit.


Invoegen, parkeren, voorrang verlenen, tanken en een bezoek brengen aan de garage. Leerlingen doen het allemaal in verkeerspark Duinen Zathe. Terwijl ze met hun trapauto rondrijden, krijgen ze instructies vanuit de verkeerstoren. Zo kunnen ze het parcours goed afleggen. Na afloop ontvangen ze een “echt” rijbewijs van agent Bromsnor.

Van rijden tot roetsjen
Het verkeerspark is educatief, maar bovenal erg leuk. Naast het verkeerscircuit valt er nog veel meer te beleven. Roetsj in een bootje van de reusachtige waterglijbaan, spring zo hoog als je kunt op de trampolines en kijk vanuit de heli uit over het park. Het griezelige spookhuis, de achtbaan en de overdekte apenkooi mag je ook zeker niet missen. En wat dacht je van het grote piratenschip? Kom aan boord en voel je een echte piraat!

Mmm, smikkelmenu!
Een schoolreisje is pas compleet met wat lekkers. Daarom hebben we bij Duinen Zathe smikkelmenu’s. Mmm! Je geniet ervan in het sfeervolle restaurant of buiten op het terras. Koffie, thee en cappuccino zijn gratis, waardoor je niet meer met kannen hoeft te slepen.

Met een dagje Duinen Zathe zijn de kinderen tevreden, maar niet onbelangrijk de begeleiders ook!
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Duinen Zathe
Meer informatie
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Appelscha
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 23,00

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS