Menu

57. Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe

Heerlijk spelen met een boerengevoel? Dat kan bij de Drentse Koe!
Op de grens van Drenthe, Overijssel en Friesland (nabij Meppel) vind je Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Een ideale buiten- én binnen locatie waar het hele jaar door genoeg te beleven valt!

Speelboerderij
Rondom de centrale speelschuur ligt een fantastisch buitenterrein (2 ha) waar kinderen de dag van hun leven zullen beleven. De kleintjes voelen zich even boer of boerin met de vele soorten traptrekkers. Voor de grotere kids is er een coole skelterbaan en een unieke kabelbaan vanaf hoogte. Springen op de trampo’s, de air trampoline of klauteren op de klimtoestellen?
Je komt tijd tekort! En dan vergeten we nog de vele dierenvriendjes zoals geitjes, kippen, konijnen en ezels. Terwijl de kinderen spelen, kunnen de volwassenen heerlijk op het overzichtelijke terras genieten van het zonnetje.

Speelschuur
Ook in de uitgebreide speelschuur met 3 verdiepingen is het boerengevoel aanwezig! Crossen met de traptrekkers, klauteren en roetsjen van de enorme klimtoren met glijbanen of uren bouwen met de mega legoblokken. Of wat dacht je van Glow in the Dark pannavoetbal of Oudhollandse spelen? Dit wordt een belevenis om nooit te vergeten. En tot slot de favoriet van velen: de prachtige speelmanege waar kinderen paardje kunnen rijden en over hindernissen kunnen springen.

Waterplaats en klim experience
in 2017 heeft De Drentse Koe de voormalige koeienstal verbouwd. Je vindt hier nu een volledig nieuwe overdekte waterspeelplaats met zowel manuele toestellen als sproeiers. Vergeet dus niet extra (zwem)kleding en een handdoek mee te nemen. Ook is er voor de iets grotere kinderen vanaf een jaar of 5 een bijzondere klim experience boven de koeien.
Inclusief
  • Entree Drentse Koe
  • Onbeperkt ranja
  • IJsje
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Leeftijd: t/m groep 8
  • Plaats: Ruinerwold
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 19,50

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS