Menu

Basisschool

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een pakket met ruim 66 originele schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons breed assortiment.

Speciale wensen
Mocht u ondanks het grote aanbod geen passende schoolreis vinden, neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat.  Hiervoor kunt u contact opnemen met Nynke Veenbrink en Sabine Onderstal via telefoonnummer 0488 - 46 86 86 of u  kunt direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier. 

Voorbeeld reizen
 
Ruim 2600 m2 aan klim, klauter en speelplezier voor kinderen van 0 t/m 14 jaar! In Monkey Town Wijchen is er van alles te beleven. Klimmen, klauteren, springen, de super grote legoblokken en sinds kort ook nog de spannende..
 
 
Stap in de Nederlandse geschiedenis tijdens een schoolreis of museumles in het Nederlands Openluchtmuseum. Leerkrachten, begeleiders en leerlingen ervaren zelf hoe het er aan toe ging in het Nederland uit vervlogen tijden! Ga..
 
 
Met de hele school naar De Spelerij – Uitvinderij Op zoek naar een geslaagd schoolreisje? Ga met je leerlingen naar De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren. Dat is gegarandeerd een succes. Om de volgende redenen: E..
 
 
Beleef een “tof” schoolreisje vol avontuur en plezier in Amusementspark Tivoli! Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park in Berg..
 
 
Museumpark Orientalis Wat je nergens anders ziet! Bij Museumpark Orientalis, vlakbij Nijmegen, ga je op ontdekkingsreis naar een avontuurlijke en kleurrijke wereld! In een bosrijk gebied van 30 hectare komen religie, cultuu..
 
 
Klimbos NL, samen op avontuur! Beleef een fantastische dag in één van de mooiste bossen op de Veluwe. In Apeldoorn vindt u Klimbos Veluwe. Werk aan teamwork, leiderschap en zelfvertrouwen terwijl je de leukste ..
 
 
Beleef een avontuurlijk dagje uit met school! Kom naar het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (5500m2), gelegen tussen Amersfoort en Apeldoorn. Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang ontdekken, springen, glijde..
 
 
Leukste uitje voor de hele klas Olifanten, hyena’s, stokstaartjes en pinguïns… in DierenPark Amersfoort ontdek je de dieren van wel heel dichtbij. Het park ligt midden in het bos en is de perfecte dierentui..
 
 
Het Spoorwegmuseum is het leukste én leerzaamste station van het land. Maak dit jaar eens een echte treinschoolreis. In ons Techlab gaan kinderen zelf aan de slag met de techniek achter de trein. Een avontuurlijke ..
 
 
Het allergrootste schoolreisavontuur beleef je in Ouwehands Dierenpark! Reserveer voor 1 april 2020 en ontvang € 1,00 korting p.p . De schoolreis kan plaatsvinden tot en met 31 december 2020. Bewonder de dieren e..
 
 
Volop speelplezier bij De Scheg in Deventer! Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer is in staat om leerlingen vanaf 4 jaar een avontuurlijk schoolreisje in het Zwemparadijs, op de kunstijsbaan en het Speelparadijs t..
 
 
Op schoolreis tussen de dino’s! Kom voor een educatief schoolreisje met veel activiteiten en plezier naar Dinoland. Er is voor ieder wat wils. Dinoland is geschikt voor jongens en meiden van 2 tot 14 jaar. Er is zowel ..
 
 
Nu gegarandeerd genieten voor klein en groot! U wilt toch ook niet het jaarlijkse schoolreisje in het water valt? Bij de Flierefluiter in Raalte bent u verzekerd van een geslaagd uitje! Kinderen spelen urenlang in het nieu..
 
 
All-in schoolreisje, inclusief spelen, eten en drinken! Tussen de bossen van Enschede en Hengelo ligt het gezelligste en voordeligste attractiepark van Twente. Kom gillen in de Rodelbaan (oudste stalen nog werkende achtbaa..
 
 
Het leukste ondergrondse speelavontuur! Midden in de bossen van Beerze (bij Ommen) ligt het Giga Konijnenhol. Een geweldige schoolreisbestemming voor alle basisscholen! Alle voordelen op een rij; - Indoor Speelparadijs..
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS