Menu

Basisschool

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een pakket met ruim 66 originele schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons breed assortiment.

Speciale wensen
Mocht u ondanks het grote aanbod geen passende schoolreis vinden, neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat.  Hiervoor kunt u contact opnemen met Nynke Veenbrink en Sabine Onderstal via telefoonnummer 0488 - 46 86 86 of u  kunt direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier. 

Voorbeeld reizen
 
Go Challenge - Outdoorpark Heino De Challenge Run: Een compleet schoolreisje vol outdoor activiteiten voor één prijs! Zoekt u een actief schoolreisje, in de natuur, waarbij de leerlingen samenwerken, uitge..
 
 
Voor kinderen is kinderspeelboerderij ’t Hofke in Bentelo een paradijs. Ze kunnen buiten ravotten, klimmen, klauteren, springen, schommelen, glijden. Maar er is meer! Met zand en water spelen, voetballen en skelteren..
 
 
De ideale schoolreisbestemming voor jong & oud! Avonturenpark Hellendoorn is één van de meest populaire schoolreisbestemmingen van Nederland. Dit komt mede door het ruime aanbod attracties en de overzichtel..
 
 
Yihaa! Met de hele klas op schoolreis naar het Wilde Westen? Kom dan naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen en beleef een onvergetelijk avontuur samen met alle leerlingen uit jouw klas. Met maar liefst 30 spannende a..
 
 
Ontmoet middenin het Brabantse landschap interessante dieren uit verschillende werelddelen en sta versteld van de diversiteit die het park biedt. Ontdek de mooiste plekjes tijdens een ontdekkingstocht door het park. Kom oo..
 
 
Veilig, voordelig en onvergetelijk voor scholen en groepen! Het overzichtelijke park bevat speelgebieden, een enorme binnenspeeltuin en grote attracties voor de echte avonturiers! Buiten vind je het deels overdekte spee..
 
 
Ga met de hele klas op avontuur tijdens een schoolreisje in Beekse Bergen. Prikkel al je zintuigen tijdens een van de indrukwekkende safari’s. Verken de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende be..
 
 
Voor urenlange speelfun moet je bij Speelland Beekse Bergen zijn. Hier beleven kleine en grotere kinderen, maar ook de meesters en juffrouwen, een dag vol spectaculair speelplezier en spetterende waterpret! Spectaculair sp..
 
 
Kinderen beleven een dag vol speelplezier die ze niet snel zullen vergeten. Er zijn binnen en buiten meer dan 25 leuke attracties voor kinderen t/m 12 jaar. De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de kleinsten kunnen lekk..
 
 
Dierenrijk, dé Familiedierentuin! In Dierenrijk ontmoet je de dieren van héél dichtbij en beleven scholen een beestachtig leuk en leerzaam schoolreisje. Dagelijks presenteren de dierverzorgers educatieve..
 
 
Met de hele klas op avontuur in de Efteling Bezoek met de hele klas een wereld waar sprookjes tot leven komen en waar fantasie werkelijkheid wordt. Waar durfals in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Waa..
 
 
Survival schoolreisje voor iedereen Een schoolreisje bij Outdoorpark SEC Almere zit vol plezier, actie en avontuur. Tijdens het programma voeren de leerlingen uitdagende opdrachten uit. Maar het is niet belangrijk wie de sne..
 
 
Op zoek naar een schoolreisje vol sensatie en adrenaline? ​Een dagje HARDGAAN in Walibi Holland zet de wereld van elke leerling letterlijk op z’n kop. Stap samen in de gloednieuwe ride UNTAMED die 5x ondersteboven g..
 
 
De eindbestemming is bekend: Attractiepark Toverland! Begint het al te kriebelen in de bus? In Toverland staan stoere achtbanen te wachten voor échte waaghalzen én uitdagende klimtoestellen voor kleine avont..
 
 
Op naar ARTIS In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838 en worden elke dag opnieuw geb..
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS