Menu

Basisschool

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een pakket met originele schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons breed assortiment.

Speciale wensen
Mocht u ondanks het grote aanbod geen passende schoolreis vinden, neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat.  Hiervoor kunt u contact opnemen met Nynke Veenbrink en Sabine Onderstal via telefoonnummer 0488 - 46 86 86 of u  kunt direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier. 

Gratis brochure
Wilt u onze brochure Schooltrips 2020 thuisgestuurd krijgen? Vraag deze dan hier gratis aan.

Voorbeeld reizen
 
Nu gegarandeerd genieten voor klein en groot! U wilt toch ook niet het jaarlijkse schoolreisje in het water valt? Bij de Flierefluiter in Raalte bent u verzekerd van een geslaagd uitje! Kinderen spelen urenlang in het nieu..
 
 
Op schoolreis tussen de dino’s! Durf jij rond te lopen tussen levensechte dinosaurussen? Kom dan naar Dinoland Zwolle! Hier ontmoet je meer dan 100 dinosaurussen waaronder de imposante T. rex, de plantenetende Trice..
 
 
De mooiste avonturen beleef je in het Giga Konijnenhol. Tijdens de schoolreis zullen de kinderen zich geen moment vervelen; met uitdagende speeltoestellen en een theatershow is dit een compleet dagje uit! Indoor speelparad..
 
 
Yihaa! Met de hele klas op schoolreis naar het Wilde Westen? Kom dan naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen en beleef een onvergetelijk avontuur samen met alle leerlingen uit jouw klas. Met maar liefst 30 spannende a..
 
 
De ideale schoolreisbestemming voor jong & oud! Avonturenpark Hellendoorn is één van de meest populaire schoolreisbestemmingen van Nederland. Dit komt mede door het ruime aanbod attracties en de overzichtel..
 
 
Volop speelplezier bij De Scheg in Deventer! Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer is in staat om leerlingen vanaf 4 jaar een avontuurlijk schoolreisje in het Zwemparadijs, op de kunstijsbaan en het Speelparadijs t..
 
 
All-in schoolreisje, inclusief spelen, eten en drinken! Tussen de bossen van Enschede en Hengelo ligt het gezelligste en voordeligste attractiepark van Twente. Kom gillen in de Rodelbaan (oudste stalen nog werkende achtbaa..
 
 
"Te midden van het prachtige Flevolands polderlandschap, in de “achtertuin” van Amsterdam, is een betoverend sprookje te vinden! Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark ligt in het prachtige Zeewolde..
 
 
Ontdek Europa’s grootste junglepark! Hé! Zie ik dat nou goed? Peuzelt dat plantje nou zomaar een vliegje op? En roetsjt daar nu een aapje door de palmbomen? Kom met jouw klas op jungle-expeditie in de geheel o..
 
 
Survival schoolreisje voor iedereen Een schoolreisje bij Outdoorpark SEC Almere zit vol plezier, actie en avontuur. Tijdens het programma voeren de leerlingen uitdagende opdrachten uit. Maar het is niet belangrijk wie de sne..
 
 
Op zoek naar een schoolreisje vol sensatie en adrenaline? ​Een dagje HARDGAAN in Walibi Holland zet de wereld van elke leerling letterlijk op z’n kop. Stap samen in de gloednieuwe ride UNTAMED die 5x ondersteboven g..
 
 
De eindbestemming is bekend: Attractiepark Toverland! Begint het al te kriebelen in de bus? In Toverland staan stoere achtbanen te wachten voor échte waaghalzen én uitdagende klimtoestellen voor kleine avont..
 
 
Op naar ARTIS In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838 en worden elke dag opnieuw geb..
 
 
Duik in de wereld van media bij Beeld en Geluid Radio, televisie, internet, social media. Media zijn altijd en overal aanwezig. Jouw leerlingen weten niet anders en zijn veelvraten als het om mediaconsumptie gaat. Maar wat ..
 
 
Linnaeushof, Europa’s grootste speeltuin Voor een dag vol onvergetelijk speelplezier kom je naar Linnaeushof in Bennebroek. Hier vind je alle speeltoestellen die je maar kan bedenken. Waterfietsen, kabelbanen, glijbane..
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS