Menu

Basisschool

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een pakket met originele schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons breed assortiment.

Speciale wensen
Mocht u ondanks het grote aanbod geen passende schoolreis vinden, neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat.  Hiervoor kunt u contact opnemen met Nynke Veenbrink en Sabine Onderstal via telefoonnummer 0488 - 46 86 86 of u  kunt direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier. 

Gratis brochure
Wilt u onze brochure Schooltrips 2020 thuisgestuurd krijgen? Vraag deze dan hier gratis aan.

Voorbeeld reizen
 
Primair onderwijs Een dagje NEMO past helemaal binnen het lesprogramma van het primair onderwijs. Leerlingen van alle groepen steken door zelf te doen en te ervaren veel op van de wereld van wetenschap en techniek. Ga samen ..
 
 
Gewoon lekker spelen bij Speelpark Oud Valkeveen Voor kinderen is het schoolreisje een hoogtepunt van het jaar! Buiten ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes in een groene omgeving. Lekker niks anders doen dan buiten ..
 
 
Sprookjeswonderland in Enkhuizen is een ideale schoolreisbestemming voor kinderen uit de onderbouw. Het park biedt naast de traditionele sprookjesuitbeeldingen een groot speelgedeelte, diverse attracties, een theater en e..
 
 
Ga mee op avontuur. Een spannend en leerzaam dagje uit! Beleef de geschiedenis in Archeon. Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, ontdek het Romeins Museum en duik in de middeleeuwen. Ontdek ..
 
 
Met de hele klas (of zelfs school) naar Duinrell? Ja, gezellig! Duinrell heeft meer dan 40 attracties voor kleuters, onder- en bovenbouw. Het park is overzichtelijk en door de centrale ligging in de randstad is het een ideale..
 
 
Familiepark Drievliet is al jaren een populaire schoolreisbestemming. Het park is overzichtelijk, biedt diverse gratis picknickplaatsen* die u kunt gebruiken als verzamelplaats en om de lunch te gebruiken. Dit kunnen heerlij..
 
 
Heerlijk zelf spelen of lekker ravotten met vrienden, in familiepark Plaswijckpark raak je niet uitgespeeld! Je kunt zowel buiten als binnen spelen. Het park is super afwisselend met de verschillende wijken. En lekker overzic..
 
 
Een schoolreisje waarbij jong en oud zich op en top vermaakt, zowel binnen als buiten!! Het leukste dagje uit. De grote indoor speeltuin is voor kinderen een waar avontuur. De kinderen kunnen urenlang spelen en ontdekken..
 
 
Heerlijk spelen met een boerengevoel? Dat kan bij de Drentse Koe! Op de grens van Drenthe, Overijssel en Friesland (nabij Meppel) vind je Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Een ideale buiten- én binnen locatie waa..
 
 
Het jaarlijks schoolreisje is een terugkerende dag waar al ver van te voren reikhalzend naar uit wordt gekeken. Een schoolreis hoort gezellig, veilig en onbezorgd te zijn, waar nog lang over nagepraat wordt. Drouwenerzand Att..
 
 
Buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Coevorden! Het mooiste indoorpretpark van Nederland Zijn jouw leerlingen ook gek van Plop, Bumba, Mega Mindy, Wickie de Viking, Piet Piraat en de andere Studio 100-figuren? Ga..
 
 
Op wereldexpeditie in WILDLANDS Een wereldreis in één dag In WILDLANDS reis je samen met je klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne; beter be..
 
 
Invoegen, parkeren en voorrang verlenen. Educatie en actie bij Duinen Zathe! Ken jij alle verkeersregels? Bij attractiepark Duinen Zathe leer jij alle verkeersregels van agent Bromsnor. Verkeersborden, rotondes en stoplic..
 
 
Deltapark Neeltje Jans Bij Deltapark Neeltje Jans leer je alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953 en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee. Nieuw! “Delta Experience” Deltapa..
 
 
Wat Irrland zo bijzonder maakt is de veelzijdigheid voor paradijselijk prijzen. Hier is genoeg ruimte voor iedereen die op zoek is naar rust, recreatie of plezier. Irrland... een land waar je je kunt uitleven, modderen en ..
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS