Menu

Basisschool

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een pakket met ruim 66 originele schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons breed assortiment.

Speciale wensen
Mocht u ondanks het grote aanbod geen passende schoolreis vinden, neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat.  Hiervoor kunt u contact opnemen met Nynke Veenbrink en Sabine Onderstal via telefoonnummer 0488 - 46 86 86 of u  kunt direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier. 

Voorbeeld reizen
 
Duik in de wereld van media bij Beeld en Geluid Radio, televisie, internet, social media. Media zijn altijd en overal aanwezig. Jouw leerlingen weten niet anders en zijn veelvraten als het om mediaconsumptie gaat. Maar wat ..
 
 
Linnaeushof, Europa’s grootste speeltuin Voor een dag vol onvergetelijk speelplezier kom je naar Linnaeushof in Bennebroek. Hier vind je alle speeltoestellen die je maar kan bedenken. Waterfietsen, kabelbanen, glijbane..
 
 
Primair onderwijs Een dagje NEMO past helemaal binnen het lesprogramma van het primair onderwijs. Leerlingen van alle groepen steken door zelf te doen en te ervaren veel op van de wereld van wetenschap en techniek. Ga samen ..
 
 
Kom voor het leukste onderwijsaanbod sinds de middeleeuwen naar het Rijksmuseum! Er zijn verschillende schoolprogramma’s te boeken en bij elk programma is er lesmateriaal voor in de klas. Onderwijsactiviteiten Laat..
 
 
Sprookjeswonderland in Enkhuizen is een ideale schoolreisbestemming voor kinderen uit de onderbouw. Het park biedt naast de traditionele sprookjesuitbeeldingen een groot speelgedeelte, diverse attracties, een theater en e..
 
 
Met de hele klas (of zelfs school) naar Duinrell? Ja, gezellig! Duinrell heeft meer dan 40 attracties voor kleuters, onder- en bovenbouw. Het park is overzichtelijk en door de centrale ligging in de randstad is het een ideale..
 
 
Ga mee op avontuur. Een spannend en leerzaam dagje uit! Beleef de geschiedenis in Archeon. Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, ontdek het Romeins Museum en duik in de middeleeuwen. Ontdek ..
 
 
Familiepark Drievliet is al jaren een populaire schoolreisbestemming. Het park is overzichtelijk, biedt diverse gratis picknickplaatsen* die u kunt gebruiken als verzamelplaats en om de lunch te gebruiken. Dit kunnen heerlij..
 
 
Heerlijk zelf spelen of lekker ravotten met vrienden, in familiepark Plaswijckpark raak je niet uitgespeeld! Je kunt zowel buiten als binnen spelen. Het park is super afwisselend met de verschillende wijken. En lekker overzic..
 
 
Een schoolreisje waarbij jong en oud zich op en top vermaakt, zowel binnen als buiten!! Het leukste dagje uit. De grote indoor speeltuin is voor kinderen een waar avontuur. De kinderen kunnen urenlang spelen en ontdekken..
 
 
Het jaarlijks schoolreisje is een terugkerende dag waar al ver van te voren reikhalzend naar uit wordt gekeken. Een schoolreis hoort gezellig, veilig en onbezorgd te zijn, waar nog lang over nagepraat wordt. Drouwenerzand Att..
 
 
Buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Coevorden! Het mooiste indoorpretpark van Nederland Zijn jouw leerlingen ook gek van Plop, Bumba, Mega Mindy, Wickie de Viking, Piet Piraat en de andere Studio 100-figuren? Ga..
 
 
Op wereldexpeditie in WILDLANDS Een wereldreis in één dag In WILDLANDS reis je samen met je klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne; beter be..
 
 
Sybrandy's Speelpark: voor een geweldig en betaalbaar schoolreisje Ben jij voor jouw basisschool op zoek naar een geweldig en betaalbaar schoolreisje? Twijfel niet langer en kom een dag naar Sybrandy's Speelpark; h..
 
 
Deltapark Neeltje Jans Bij Deltapark Neeltje Jans leer je alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953 en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee. Nieuw! “Delta Experience” Deltapa..
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS