Menu

Basisschool

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een pakket met originele schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons breed assortiment.

Speciale wensen
Mocht u ondanks het grote aanbod geen passende schoolreis vinden, neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat.  Hiervoor kunt u contact opnemen met Nynke Veenbrink en Sabine Onderstal via telefoonnummer 0488 - 46 86 86 of u  kunt direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier. 

Gratis brochure
Wilt u onze brochure Schooltrips 2020 thuisgestuurd krijgen? Vraag deze dan hier gratis aan.

Voorbeeld reizen
 
Hoera, ik ben in de film! Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands Familiepretpark Nr. 1 vlak over de grens in Bottrop! In het nieuwe themag..
 
 
Phantasialand: een buitengewoon phantastisch schoolreisje Met 6 unieke themagebieden en meer dan 40 attracties en shows voor alle klassen valt er in Phantasialand meer dan genoeg te beleven. Ontdek het mysterieuze Klugh..
 
 
Dolle pret in een voormalige kerncentrale Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem, is een populaire schoolreisbestemming. En niet voor niets... Wél voor bijna niets! Voor een al..
 
 
Bobbejaanland, ‘t plezantste land Als we zeggen dat Bobbejaanland iedereen kan entertainen, dan liegen we niet. Dit seizoen laten we je gillen op de rollercoasters, kan je chillen in lollige waterattracties en raak j..
 
 
Beleef de vrijheid! Het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 te Groesbeek biedt educatieve programma’s voor alle schooltypen. Deze zijn toegesneden op de kerndoelen en eindtermen en sluiten naadloos aan op de lesstof. ..
 
 
Dierenrijk, dé Familiedierentuin! In Dierenrijk ontmoet je de dieren van héél dichtbij en beleven scholen een beestachtig leuk en leerzaam schoolreisje. Dagelijks presenteren de dierverzorgers educatieve..
 
 
Op zoek naar een leuk én leerzaam schoolreisje? Omniversum biedt het beste van beiden! Met een koepelscherm van maar liefst 840 m2 dat rond het publiek krult, zit je altijd middenin de film. Met thema’s als wete..
 
 
Stoerste Speeltuin van Drenthe Leukste uitje van Drenthe in 2018, zilver in 2019. De leden van de ANWB hebben gestemd en daarbij Joytime uitgeroepen tot het leukste uitje van Drenthe in 2018. Hier zijn we blij mee en trots o..
 
 
Vogels enzoo… Voer zelf de Australische honingpapegaaien en kijk bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Ontdek verschillende vogels tussen het groen van de Filipijnse jungle en bekijk de sierlijke flamingo&..
 
 
Lovers Canal Cruises, het bekendste uitje van Amsterdam Een rondvaart door de grachten! Cultureel, ontzettend leuk en bovendien niet zo duur; dat is een rondvaart door Amsterdam! Met Lovers Canal Cruises beleeft de klas o..
 
 
’t Smallert: een park waar een hoop te beleven is! Ideaal voor een gezellig dagje uit! ‘t Smallert bestaat uit een speelpark, een forellenkwekerij, een kaarsenmakerij en een dagrestaurant met een mooi terras. ..
 
 
Madame Tussauds Ben je klaar om al jouw favoriete CELEBS te ontmoeten in de meest interactieve attractie van Amsterdam? Bij Madame Tussauds Amsterdam ben jij de SUPERSTER! Er staat genoeg voor je op het programma. Ben je..
 
 
Museumpark Orientalis Wat je nergens anders ziet! Bij Museumpark Orientalis, vlakbij Nijmegen, ga je op ontdekkingsreis naar een avontuurlijke en kleurrijke wereld! In een bosrijk gebied van 30 hectare komen religie, cultuu..
 
 
Kom voor het leukste onderwijsaanbod sinds de middeleeuwen naar het Rijksmuseum! Er zijn verschillende schoolprogramma’s te boeken en bij elk programma is er lesmateriaal voor in de klas. Onderwijsactiviteiten Laat..
 
 
Sybrandy's Speelpark: voor een geweldig en betaalbaar schoolreisje Ben jij voor jouw basisschool op zoek naar een geweldig en betaalbaar schoolreisje? Twijfel niet langer en kom een dag naar Sybrandy's Speelpark; h..
 
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS