Menu

Walibi Holland; voortgezet onderwijs

VOORDELIG SCHOOLREISJE: SAMEN #HARDGAAN
Verras de klas met het meest spectaculaire schoolreisje; Walibi Holland! Een dagje #HARDGAAN zet de wereld van elk kind letterlijk op z’n kop.

Beleef samen een spannende, gewichtloze rit in Lost Gravity, gil de longen uit je lijf in snelheidsduivel Xpress: platform 13 en maak de sensationele dag compleet met een wilde rit in Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux.

Er is genoeg te beleven! Oók voor de niet achtbaanliefhebbers. Zij gaan op een spetterend avontuur in Crazy River of waaien lekker uit in Superswing.

Neem meteen een kijkje in de vernieuwde themagebieden: dwaal door de Wilderness en ontdek de vette attracties verborgen in de ongerepte natuur óf bezoek de supersnelle Speed Zone voor de ultieme adrenaline kick.

Wil jouw klas een dagje #HARDGAAN? Boek dan nu jullie schoolreisje of kom eerst langs voor een gratis oriëntatiebezoek! Dus hard gaan? Walibi.
Inclusief
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entree Walibi Holland
Meer informatie
  • Leeftijd scholieren: 12 tot en met 19 jaar
  • Prijs is op aanvraag. Prijzen zijn vanaf-prijzen bij minimaal 50 personen per touringcar. Prijzen zijn afhankelijk van vertrekplaats, reisduur, reisperiode en aantal deelnemers.
Offerte aanvragen
Informatie

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS