Menu

Schoolreis meerdaagse Barcelona

Als één stad bovenaan uw ‘to-go lijstje’ zou moeten staan is het Barcelona, de stad van Gaudí, Miró, Picasso, FC Barcelona, de eeuwig onvoltooide Sagrada Família en de vele andere culturele bezienswaardigheden. Daarnaast is de locatie aan zee grandioos, zullen de cultuur en architectuur uw hart veroveren en is het een perfecte winkelstad met een sprankelend uitgaansleven waar u ook nog eens heerlijk kunt eten.

Kleine greep uit de excursiemogelijkheden: Barcelona Highlights (bustour of stadswandeling met gids), Bouwwerken Gaudí (Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Mila en Casa Batll), Olympisch Dorp Boottocht door de haven, Barcelona Highlights per fiets, Musea van Joan Miró of Picasso, Stadion Nou Camp, CosmoCaixa, het wetenschapsmuseum in Barcelona met prehistorische opgravingen, Bezoek aan het bergklooster Montserrat en de beroemde wijngaarden van Penedes,Catalaans dorpje Figueras met o.a. museum van Dalí

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van vertrekdatum, vertrekplaats en aantal personen. Graag brengen wij een vrijblijvende offerte voor u uit.
Offerte aanvragen
Informatie

Reiscode

Meerdaagse

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS