Menu

Schoolreis meerdaagse Krakau

Krakau wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Europa. Op elke straathoek is wel iets te zien of te beleven. De binnenstad van Krakau is een bezienswaardigheid op zich met prachtige kerken, stadspaleizen, koopmanshuizen en andere rijkversierde gebouwen. In de gezellige buurt Kazimierz staan de kerken zij aan zij met synagoges en interessante musea over volkerenkunde en de joodse geschiedenis. Aan de overkant van de rivier vind je bezienswaardigheden die de Tweede Wereldoorlog gedenken, zoals het oude joodse getto en het museum in de fabriek van Oskar Schindler. Even buiten Krakau vind je wereldberoemde trekpleisters zoals de gigantische zoutmijnen in Wieliczka en het indrukwekkende museum concentratiekamp Auschwitz Birkenau. Het hart van Krakau wordt gevormd door de Grote Markt, één van de mooiste marktpleinen van Europa met veel gezellige terrasjes. Ontdek zelf waarom Krakau ook wel “Het Florence van het Oosten” wordt genoemd.

Kleine greep uit de excursiemogelijkheden: Wawel kasteel en kathedraal, Grote Markt (Rynek Glowny), Kleine Markt (Rynek Maly), Museum in voormalig fabriek Oskar Schindler, Joodse wijk Kazimierz, Boottocht op de Wisla, Bezoek Auschwitz-Birkenau, Bezoek aan de Wieliczka zoutmijn, Bergdorpje Zakopane,Vlotvaren door de Dunjanec-kloof

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van vertrekdatum, vertrekplaats en aantal personen. Graag brengen wij een vrijblijvende offerte voor u uit.
Offerte aanvragen
Informatie

Reiscode

Meerdaagse

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS