Menu

Schoolreizen

Voorbeeld reizen
 
Ruim 2600 m2 aan klim, klauter en speelplezier voor kinderen van 0 t/m 14 jaar! In Monkey Town Wijchen is er van alles te beleven. Klimmen, klauteren, springen, de super grote legoblokken en sinds kort ook nog de spannende..
 
 
Stap in de Nederlandse geschiedenis tijdens een schoolreis of museumles in het Nederlands Openluchtmuseum. Leerkrachten, begeleiders en leerlingen ervaren zelf hoe het er aan toe ging in het Nederland uit vervlogen tijden! Ga..
 
 
Met de hele school naar De Spelerij – Uitvinderij Op zoek naar een geslaagd schoolreisje? Ga met je leerlingen naar De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren. Dat is gegarandeerd een succes. Om de volgende redenen: E..
 
 
Beleef een “tof” schoolreisje vol avontuur en plezier in Amusementspark Tivoli! Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park in Berg..
 
 
Bij Museumpark Orientalis, vlakbij Nijmegen, ga je op ontdekkingsreis naar een avontuurlijke en kleurrijke wereld. Het park is een 30 hectare groot rijksmonument waar religie, cultuur en natuur samenkomen. Tegenwoordig staan ..
 
 
Klimbos NL, samen op avontuur! Beleef een fantastische dag in één van de mooiste bossen op de Veluwe. In Apeldoorn vindt u Klimbos Veluwe. Werk aan teamwork, leiderschap en zelfvertrouwen terwijl je de leukste ..
 
 
Beleef een avontuurlijk dagje uit met school! Kom naar het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (5500m2), gelegen tussen Amersfoort en Apeldoorn. Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang ontdekken, springen, glijde..
 
 
Leukste uitje voor de hele klas Olifanten, hyena’s, stokstaartjes en pinguïns… in DierenPark Amersfoort ontdek je de dieren van wel heel dichtbij. Het park is gelegen in het bos en de perfecte dierentuin vo..
 
 
Het Spoorwegmuseum is het leukste én leerzaamste station van het land. Maak dit jaar eens een echte treinschoolreis. In ons Techlab gaan kinderen zelf aan de slag met de techniek achter de trein. Een avontuurlijke ..
 
 
Het allergrootste schoolreisavontuur beleef je In Ouwehands Dierenpark! * Reserveer voor 1 april 2019 een schoolreis en betaal € 9,95 i.p.v. € 10,95 én ontvang een gratis Pandabandje t.w.v. € 1,99. De..
 
 
Volop speelplezier bij De Scheg in Deventer! Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer is in staat om leerlingen vanaf 4 jaar een avontuurlijk schoolreisje in het Zwemparadijs en het Speelparadijs te bezorgen. Een dag ..
 
 
Op schoolreis tussen de dino’s! Kom voor een educatief schoolreisje met veel activiteiten en plezier naar Dinoland. Er is voor ieder wat wils. Dinoland is geschikt voor jongens en meiden van 2 tot 14 jaar. Er is zowel ..
 
 
Nu gegarandeerd genieten voor klein en groot! U wilt toch ook niet het jaarlijkse schoolreisje in het water valt? Bij de Flierefluiter in Raalte bent u verzekerd van een geslaagd uitje! Kinderen spelen urenlang in het nieu..
 
 
De Waarbeek, een voordelige en vertrouwde plek voor een schoolreis! Attractiepark de Waarbeek is een overzichtelijk park en mede daarom de ideale plek voor een fantastische schoolreis voor kinderen in de basisschoolleeftijd...
 
 
Het leukste ondergrondse speelavontuur! Midden in de bossen van Beerze (bij Ommen) ligt het Giga Konijnenhol. Een geweldige schoolreisbestemming voor alle basisscholen! Alle voordelen op een rij; - Indoor Speelparadijs..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS