Menu

Schoolreizen

Voorbeeld reizen
 
Duik in de wereld van media bij Beeld en Geluid Radio, televisie, internet, social media. Media zijn altijd en overal aanwezig. Jouw leerlingen weten niet anders en zijn veelvraten als het om mediaconsumptie gaat. Maar wat ..
 
 
Linnaeushof, Europa’s grootste speeltuin Voor een dag vol onvergetelijk speelplezier kom je naar Linnaeushof in Bennebroek. Hier vind je alle speeltoestellen die je maar kan bedenken. Waterfietsen, kabelbanen, glijbane..
 
 
Primair onderwijs Een dagje NEMO past helemaal binnen het lesprogramma van het primair onderwijs. Leerlingen van alle groepen steken door zelf te doen en te ervaren veel op van de wereld van wetenschap en techniek. Ga samen ..
 
 
Sprookjeswonderland in Enkhuizen is een ideale schoolreisbestemming voor kinderen uit de onderbouw. Het park biedt naast de traditionele sprookjesuitbeeldingen een groot speelgedeelte, diverse attracties, een theater en e..
 
 
MET DE HELE KLAS OP AVONTUUR! Met een bezoek aan Duinrell beleef jij samen met de klas een onvergetelijke schoolreis. Duinrell is met meer dan 40 attracties, het Tropische Tikibad, en de centrale ligging in de Randstad een i..
 
 
Ga mee op avontuur. Een spannend en leerzaam dagje uit! Beleef de geschiedenis in Archeon. Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, ontdek het Romeins Museum en duik in de middeleeuwen. Ontdek ..
 
 
Familiepark Drievliet is al jaren een populaire schoolreisbestemming. Het park is overzichtelijk, biedt diverse gratis picknickplaatsen* die u kunt gebruiken als verzamelplaats en om de lunch te gebruiken. Dit kunnen heerlij..
 
 
Kom ravotten in Plaswijckpark! Het Rotterdamse Plaswijckpark is een echt familiepark. Kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 kunnen hier ongeremd ravotten, spelen en ontdekken. Het park bestaat uit drie gedeelten: Speelwijck, ..
 
 
Een schoolreisje waarbij jong en oud zich op en top vermaakt, zowel binnen als buiten!! Het leukste dagje uit. De grote indoor speeltuin is voor kinderen een waar avontuur. De kinderen kunnen urenlang spelen en ontdekken..
 
 
Op zoek naar een voordelig, veilig, kindvriendelijk en compleet verzorgde schoolreis? Kom dan naar Drouwenerzand Attractiepark! Het jaarlijks schoolreisje is een terugkerende dag waar vaak ver van te voren reikhalzend naar..
 
 
Buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Coevorden! Het mooiste indoorpretpark van Nederland Zijn jouw leerlingen ook gek van Plop, Bumba, Mega Mindy, Wickie de Viking, Piet Piraat en de andere Studio 100-figuren? Ga..
 
 
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen Een werelds avontuur! Een wereldexpeditie maken in één dag; in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen kan het! Reis samen met je klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten &nda..
 
 
Sybrandy's Speelpark: voor een geweldig en betaalbaar schoolreisje Ben jij voor jouw basisschool op zoek naar een geweldig en betaalbaar schoolreisje? Twijfel niet langer en kom een dag naar Sybrandy's Speelpark; h..
 
 
Deltapark Neeltje Jans Bij Deltapark Neeltje Jans leer je alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953 en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee. Nieuw! “Delta Experience” Deltapa..
 
 
Wat Irrland zo bijzonder maakt is de veelzijdigheid voor paradijselijk prijzen. Hier is genoeg ruimte voor iedereen die op zoek is naar rust, recreatie of plezier. Irrland... een land waar je je kunt uitleven, modderen en ..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS