Menu

Schoolreizen

Voorbeeld reizen
 
Midden in het heuvelachtige boslandschap van het natuurpark Hohe Mark vind je een heel bijzonder pretpark. Hier staat plezier in de beweging centraal, want: bewegen is superleuk. In totaal 50 speellandschappen bieden uitstek..
 
 
Voor kinderen is kinderspeelboerderij ’t Hofke in Bentelo een paradijs. Ze kunnen buiten ravotten, klimmen, klauteren, springen, schommelen, glijden. Maar er is meer! Met zand en water spelen, voetballen en skelteren..
 
 
Bezoek een wonderlijke plaats die u niet snel zult vergeten. Stap binnen in een wereld vol magie! De vijf landen van het Disneyland® Park bieden talloze shows, parades en attracties boordevol spanning, fantasie en wonderb..
 
 
Met de hele klas op avontuur in de Efteling Bezoek met de hele klas een wereld waar sprookjes tot leven komen en waar fantasie werkelijkheid wordt. Waar durfals in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Waa..
 
 
Hoera, ik ben in de film! Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens bij Arnhem! Bezoek in h..
 
 
Antwerpen is een bruisende stad die bekend staat om zijn wereldhaven aan de Schelde, de Grote Markt met de gildehuizen, de diamanthandel en de talloze musea. Het is ook een stad waar u een smakelijk Belgisch biertje kunt best..
 
 
Ardennen is de ideale omgeving voor een actief schoolkamp. Samenwerking, teambuilding en plezier maken staan centraal bij bezoek aan deze regio. Wij kunnen u een compleet pakket aanbieden met overnachting, activiteiten en m..
 
 
Als één stad bovenaan uw ‘to-go lijstje’ zou moeten staan is het Barcelona, de stad van Gaudí, Miró, Picasso, FC Barcelona, de eeuwig onvoltooide Sagrada Família en de vele ander..
 
 
Berlijn, de trotse hoofdstad van Duitsland, is natuurlijk wereldwijd bekend geworden door de val van de Muur. De stedelijke gebouwen worden afgewisseld met stadsparken, dierentuinen en winkelcentra. Berlijn is dan ook de stad..
 
 
Hamburg is de tweede stad van Duitsland en heeft de grootste haven van het land. Drie rivieren stromen dwars door Hamburg. Ze noemen Hamburg ook wel de Poort tot de Wereld. Deze groene stad aan het water heeft zijn flair en m..
 
 
Krakau wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Europa. Op elke straathoek is wel iets te zien of te beleven. De binnenstad van Krakau is een bezienswaardigheid op zich met prachtige kerken, stadspaleizen, koopmanshu..
 
 
Ervaar zelf deze stad vol tradities en indrukwekkende herinneringen aan een roemrijk verleden. In Londen is enorm veel te zien en u zult al snel merken dat Londen anders is. Dan bedoelen we niet alleen het linksrijdend verkee..
 
 
Parijs staat bekend als de meest romantische stad ter wereld. Maak een wandeling langs de Seine, aanschouw het schitterende uitzicht over de stad vanaf de Eifeltoren en bekijk de prachtige kunstwerken in het Louvre. In Parijs..
 
 
Praag is liefde op het eerste gezicht. De stad is betoverend en vol pracht en gratie. Praag is verslavend. Zelfs na verschillende bezoeken wil je terug naar de gouden stad met honderd torens, ook al heb je de meeste bezienswa..
 
 
Rome is één geweldig openluchtmuseum, met misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende bezienswaardigheden ter wereld met een eeuwenoude en rijke historie. In Rome komen de geschiedenislessen tot leven. M..
 
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS