Menu

Schoolreizen

Voorbeeld reizen
 
Wenen wordt ook wel de schatkamer van Oostenrijk genoemd en heeft een rijke historie met ruim 27 kastelen en 150 paleizen. Het is natuurlijk de stad van Sissi, klassieke kunsten, opera en barokke architectuur. Talloze beroem..
 
 
WALIBI HOLLAND Verras de klas met het spannendste schoolreisje; Walibi Holland! Een dagje HARDGAAN zet de wereld van elk kind letterlijk op z’n kop. MEER DAN 30 ATTRACTIES Met meer dan 30 spectaculaire attracties i..
 
< Vorige - 1 2 3 4 5 6 7 - Volgende >
Rubrieken
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Wij zijn op de groene tour
Betuwe Express is de groene weg ingeslagen met de aankoop van tien nieuwe Euro 6 touringcars en het behalen van het ISO 14001 milieucertificaat. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS