Menu

Basisschool

In de loop der jaren is veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van schoolreizen. Dit heeft geresulteerd in een pakket met originele schoolreizen voor kinderen van diverse leeftijden. U heeft volop keuze uit ons breed assortiment.

Coronaproof schoolreisje
Al onze reizen worden “corona proof” georganiseerd. Onze touringcars worden voor en na iedere rit extra gedesinfecteerd en zijn uitgerust met moderne aircosystemen en geavanceerde filters.

Als u bij ons een schoolreis boekt, kunt u het vervoer kosteloos annuleren of verplaatsen naar een andere datum. Ook maken wij bij de te bezoeken locatie(s) afspraken om kosteloos te annuleren of verplaatsen. 

Speciale wensen
Mocht u ondanks het grote aanbod geen passende schoolreis vinden, neemt u dan contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en budget maken we een offerte op maat. Hiervoor kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0488 - 46 86 86 of u kunt direct een offerte aanvragen, via het contact- of offerte aanvraagformulier. 

Gratis brochure
Wilt u onze brochure Schooltrips 2021 thuisgestuurd krijgen? Vraag deze dan hier gratis aan.

Voorbeeld reizen
 
FunZone is anders dan anders, want hier beleef je de leukste avonturen! Je bent aanbeland in de grootste indoor speeltuin, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Waar je ook kijkt, bij FunZone zie je overal ..
 
 
Bij binnenspeeltuin Ballorig is het altijd feest. Leef je uit op onze speeltoestellen en kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje. Het kan allemaal! In onze indoor speeltuin kan je het hele jaar op avontuur. Zien..
 
 
Op naar een onvergetelijk schoolreisje vol avontuur en plezier! Het bosrijke pretpark in Berg en Dal, bij Nijmegen, biedt een overvloed aan leuke attracties en speeltoestellen waar basisschoolkinderen van groep 1 t/m 6 einde..
 
 
Maak een reis vol fantasie in het kinderpretpark van Jan Klaassen Spring, kruip, rol in een groot buitenspeelpark, waterspeeltuin of indoorspeeltuin. Het Land van Jan Klaassen is al meer dan 40 jaar de perfecte locatie voo..
 
 
Megapret in Lievelde is een zeer landelijk gelegen familiepretpark in de achterhoek, waar van alles te beleven is. 1500 m2 Binnenpret, 30.000 m2 Buitenpret, Waterpret en Golfpret op 1 locatie. Kortom bij ieder weertype hee..
 
 
Meer dan 60 attracties Ga met de klas op schoolreis naar Kinderpretpark Julianatoren en beleef met z’n allen het leukste schoolreisje ooit. In de meer dan 60 te gekke attracties raken de kinderen tot 10 jaar niet uitge..
 
 
De wereld laten zien aan uw leerlingen en ze meenemen op ontdekkingsreis? Dat kan bij Burgers’ Zoo! Goed weer of slecht weer, het maakt het avontuur er niet minder leuk op. Neem ze mee naar de overdekte tropische Bush,..
 
 
Kom naar speeltuin Brakkefort voor een heerlijk dagje buiten spelen. Kinderen kunnen zich uitleven op de air trampoline, spelen bij de zand- en waterspeelplaats, het piratenschip veroveren, racen op de scooterbaan en het sp..
 
 
Voor een fantastisch dagje uit kom je naar speeltuin de Leemkuil. Met meer dan 80 speeltoestellen verspreid over zo’n 3,5 hectare bos is de Leemkuil de grootste buitenspeeltuin in de regio Nijmegen. Kinderen kunnen de ..
 
 
Apenheul; speels, leuk én leerzaam! Een schoolreisje naar Apenheul is leuk én leerzaam! In Apenheul leven zo’n 35 verschillende soorten apen, waarvan een gedeelte losloopt tussen de bezoekers. Leerlingen ..
 
 
Voor een uitje met de school of grote groepen is Speeltuin De Blije Dries uitermate geschikt. Lekker spelen op ruim veertig speeltoestellen zoals trampolines, een skelterbaan, een nieuwe adventure midgetgolfbaan, een kabel..
 
 
Ga mee op reis door de tijd in het Nederlands Openluchtmuseum. De geschiedenis van heel recent tot maar liefst twee eeuwen geleden komt tot leven. Stap met je leerlingen op de tram en maak een ritje naar de speeltuin, proef l..
 
 
Bij Avonturenpark SchatEiland worden herinneringen voor later gemaakt Zoekt u een schoolreisje waar u zich niet druk hoeft te maken over het weer? Waarbij de leerlingen urenlang kunnen klimmen en klauteren, springen en glijd..
 
 
Het leukste schoolreisje, bij mooi én bij slecht weer! In ons 25.000m2 grote park beleven kinderen én volwassenen volop avontuur bij mooi én bij slecht weer! Speeltuinen, een heuse dierentuin, een reptie..
 
 
Het Dolfinarium: het meest spetterende schoolreisje dat er bestaat De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jullie droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit! En dolfijnen zijn niet de enige diere..
 
< Vorige - 1 2 3 4 5 - Volgende >
Spelersbus Oranje
Betuwe Express is de trotse buspartner van het Nederlands Elftal! De spelersbus vervoert Oranje naar de trainingen en thuiswedstrijden. U kunt deze spelersbus huren. Een werkelijk unieke ervaring voor uw gezelschap. Meer info
Touringcar reizen
Wat maakt Betuwe Express zo bijzonder? Onze grote diversiteit in touringcars, onze vakbekwame chauffeurs? Of de persoonlijke aandacht en het feit dat we met u meedenken? Ervaar het zelf! Meer info
Powered by Travelta-CMS