Menu

19. De Spelerij/De Uitvinderij

Met de hele school naar De Spelerij – Uitvinderij

Op zoek naar een geslaagd schoolreisje? Ga met je leerlingen naar De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren. Dat is gegarandeerd een succes. Om de volgende redenen:

Echt uniek
1) Al sinds 1984 lijkt De Spelerij - De Uitvinderij nergens op. En daar zijn ze nog trots op ook! Maar dat mag ook wel, want het is echt een unieke plek. De Spelerij is een soort speeltuin, maar eigenlijk ook een verwonder- en fantasietuin. Hier staan de mafste toestellen, gemaakt van gerecyclede materialen, die je zélf in beweging brengt.
De Uitvinderij is een groot knutselparadijs waar je ‘voor de echt’ knutselt. Met materialenals hout, plexiglas, metaal en piepschuim. En met echte machines waarmee je al die materialen kunt bewerken. Leerlingen kunnen hier ontdekkend spelen. En spelend ontdekken!

Creatief talent
2) Niet alleen leerlingen amuseren zich kostelijk op De Spelerij - De Uitvinderij, ook meesters en juffen kijken hier hun ogen uit. En verbazen zich over de creativiteit van hun leerlingen. Op veel scholen blijven de creatieve talenten van sommige leerlingen wat onderbelicht. Maak je geen zorgen: op De Spelerij - De Uitvinderij komen deze leerlingen volledig tot hun recht! En komen ze met trots hun gepuntlaste, gestanste of geverfde kunstwerk aan je presenteren. Ook (en juist) degenen van wie je dat wellicht niet verwacht.

Dag vullend programma
3) Een schoolreisje bij De Spelerij - De Uitvinderij is een dag vol avonturen. Naast het vrij spelen, kunnen de kinderen genieten van een theater voorstelling of de handen uit de mouwen steken in de Uitvinderij. Rond het middag uur gaan alle kinderen hun eigen brood bakken als lunch en krijgen daarbij zoet beleg en een beker drinken. Aan alles is gedacht!” Veel schoolreisjes, -uitjes of doedagen staan voor de leerlingen vaak in het teken van ‘iets voor een ander doen’. Niet dat er iets mis is met kinderpostzegels verkopen of bomen planten, maar toch… Iets voor jezelf doen, iets maken wat je helemaal zelf mag weten, dat is toch fantastisch? Dat kan dus op De Spelerij - De Uitvinderij.
Inclusief
  • Entree De Spelerij/De Uitvinderij
  • Broodjes bakken en een glas limonade
  • Theater of Uitvinderij
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Leeftijd: vanaf groep 3
  • Plaats: Dieren
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 28,95

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS