Menu

26. De Flierefluiter

Alle ingrediënten voor het leukste én goedkoopste schoolreisje!
Ongeacht het weertype, bij Speelboerderij de Flierefluiter is er altijd wat te beleven. Want met een kinderboerderij, een binnen- én buitenspeeltuin is plezier gegarandeerd. En wist je dat we al 4 jaar op een rij het allerleukste uitje van Overijssel zijn volgens de ANWB? Daarnaast zijn begeleiders bij ons gratis en is er onbeperkt ranja voor iedereen. Wat wil je nog meer?

Binnen- en buitenspeeltuin + nieuwe attractie 2024
In de boerderij-speelschuur van 3 verdiepingen worden jouw wildste ideeën werkelijkheid! Op de speelzolder glijden op de familieglijbaan of zelfs van de vrijeval glijbaan. Wie kan er het hoogste springen op de AR-trampolines?
In de buitenspeeltuin bereik je klimmend en klauterend het hoogste punt van de speeltoren en zoef je vervolgens door de ultralange glijbaan. Slinger met de kabelbaan naar de andere kant, verken het terrein op skelters, ontdek de nieuwe XXL Blokkenschuur met ruim 5000 XXL blokken en speel het leukste spel op de boerenmidgetgolfbaan (verwacht medio 2024). Bij mooi weer spetteren we er op los en roetsjen we van de waterstormbaan. Ook zetten we met heel warm weer extra sproeiers op het terrein.

Kinderboerderij
Ontdek de kinderboerderij met gratis ponyrijden op echte pony’s en een heuse knuffelruimte met konijnen en cavia’s. Aai de liefste knuffeldieren in de weide, van het grootste konijnenras tot het kleinste koeienras ter wereld. Vergeet geen gedag te zeggen tegen de schapen, geiten en kippen!

Eten en drinken
Dorstige snaveltjes? Tappen maar! Geniet van onbeperkte (suikervrije) ranja en water. Breng je eigen lekkernijen mee of maak je schoolreisje compleet met een arrangement.

Veilig!
Het hele terrein is zo ingericht dat kinderen vrij kunnen spelen. Zonder begeleiding kunnen zij het terrein niet verlaten. Het zwembad is veilig omheind, waardoor ook begeleiders heerlijk kunnen ontspannen.

Openingstijden en tarieven
Voor schoolreisjes is de Flierefluiter in de periode van mei t/m juli iedere dag geopend vanaf 09:30 uur.
In april en september op de dinsdag, woensdag en vrijdag.

Vanaf oktober t/m maart op woensdag en vrijdag.

Met een grotere groep van > 200 personen? Dan is een andere dag in overleg mogelijk.
Inclusief
  • Entree Speel- en recreatieboerderij de Flierefluiter
  • Onbeperkt ranja
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Leeftijd: tot en met groep 7
  • Plaats: Raalte
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 28,50

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS