Menu

30. Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is al jarenlang één van de meest populaire schoolreisbestemmingen van Oost-Nederland. Dit komt mede door de gemoedelijke sfeer, de overzichtelijke locatie en de lage schoolreisprijzen. Tel daar de korte wachttijden en de bosrijke omgeving bij op en u begrijpt waarom het vaak de ideale schoolreisbestemming wordt genoemd. Hier beleeft u met uw klas een veilige en onbezorgde dag uit!

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten spetterende wildwaterbanen, razendsnelle achtbanen, een stoer piratengebied, Dreumesland voor de kleine avonturiers (tot 120 cm) en nog veel meer op u. In de afgelopen jaren is het attractie-aanbod fors uitgebreid, waardoor het park ruim 30 attracties telt! Van kleine, rustige attracties tot grote spectaculaire attracties: er is voor ieder wat wils!

In 2023 openen wij een nieuwe achtbaan met draaiende karretjes en een parcours vol haarspeldbochten. Deze nieuwe achtbaan is niet zomaar een attractie: het is de grote finale van ons spannende drieluikverhaal en vormt samen met Het DrakenNest en Balagos een unieke belevenis. Met de komst van deze nieuwe achtbaan biedt het Avonturenpark straks vier achtbanen aan! Een bezoek aan het Avonturenpark kan perfect gecombineerd worden met een bezoek aan het Aqua
ventura Slidepark. Dit outdoor waterpark van 5000 m2 heeft 11 gave waterglijbanen, een zandstrand met palmbomen en een waterspeelplaats.

Een superspannende en complete schoolreis organiseren voor uw leerlingen in 2023?
Het kan in Avonturenpark Hellendoorn! Scholen ontvangen wel 50% korting. Boek uw schoolreis vóór 15 maart 2023 en profiteer van extra hoge vroegboekkorting.

Kom maar langs.. als u durft!
Inclusief
  • Entree Avonturenpark Hellendoorn
  • Vervoer per luxe touringcar
Exclusief
  • Arrangement A: frietje met
  • Arrangement B: frietje met en frikadel
  • Arrangement C: frietje met, frikadel en pakje fris
Meer informatie
  • Leeftijd: alle leeftijden
  • Plaats: Hellendoorn
  • Genoemd tarief is een 'vanaf' tarief, vraag voor het exacte tarief een vrijblijvende offerte op.
Offerte aanvragen
Informatie

Prijs

€ 30,75

Locatie


Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS