Menu

37. Outdoorpark SEC Almere

Een schoolreisje bij Outdoorpark SEC Almere is spannend, sportief en uitdagend, maar plezier staat altijd voorop!

Plezier, sport en avontuur
De leerlingen gaan speelse uitdagingen aan, zijn actief in de natuur, mogen vies worden en werken gezellig samen als groep. Enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat iedereen een fantastische dag heeft!

Actief schoolreisje
Het grote outdoorpark in boswachterij Almeerderhout biedt veel avonturen. Van survival tot vlotvaren; van spinnenwebloop tot Expeditie Outdoor. Leef je lekker uit met kanovaren, mountainbiken, boogschieten, junglebrug, high-rope klimmen en nog veel meer!

Plezier voor iedereen
Ervaren en enthousiaste begeleiders zorgen dat alle leerlingen meedoen en plezier hebben. De speelse uitdagingen op het park versterken het groepsgevoel en zelfvertrouwen van de deelnemers. Scholen komen regelmatig terug; de leerlingen hebben een onvergetelijke dag!

Een avontuurlijke survival
Het meest geboekte schoolreisje is de survival. In het outdoorpark gaan leerlingen de uitdaging aan met junglebruggen, camotunnels, hindernisbanen en andere spannende onderdelen. Leerlingen worden uitgedaagd op hun eigen niveau; zo heeft iedereen plezier!

Schoolreisje op maat
Het programma wordt altijd aangepast aan de samenstelling van de groep en de wensen van de school. Een schoolreisje is mogelijk vanaf 2,5 uur. Wij kunnen ook de hele dag verzorgen, met eten en drinken. Eigen consumpties zijn toegestaan en ook een picknick of barbecue op ons grote grasveld is mogelijk.
Inclusief
  • Entree Outdoorpark SEC Almere (2,5 uur)
  • 1x limonade en een zakje chips. Dit kan ook worden vervangen door een appel.
  • Vervoer per luxe touringcar
Meer informatie
  • Leeftijd: vanaf groep 3
  • Plaats: Almere
  • Tarief is op aanvraag
Offerte aanvragen
Informatie

Meer informatie

0488 - 46 86 86
info@betuwe-express.nl

Opties

  E-mail naar een vriend
  PDF downloaden

Offerte aanvragen
Powered by Travelta-CMS